به نظر من اگر قرار باشه با هر وسیله ا یو هر چیزی عایق بندی کرد که میشه (گل مالی)!
بعضی مواقع ادم می شینه عایق بندی می کنه ولی به دلایلی باید عایقش برداشته بشه! نه این که بخواییم بفروشیمش!
شاید مشکلی رخ داده باشه
البته عقیده ای که من دارم اینه که با چسب اسپری بهترین روش هستش اونم فک کنم من یه فیلم داشته باشم، اگر پیدا کردم می زارم
روش کار اینه که اول برد رو لخت می کنید
بعدش قسمت هایی که قراره اتصال بر قرار کنه باشد پوشونده بشه با چسب نواری(اسلات های رم و سوکت سی پی یو و ...)
اگر خیلی دوست دارید زریف کار کنید و مین رو بفروشید حتی می تونید روی خازن ها و چوک ها چسب نواری بزنید تا اصلا معلوم نباشه برد عایق بندی شده
پشت و روی مین رو به اندازه کافی و نه این که موج راه بیوفته می پاشید.تنها فرقی که می کنه مین براق تر میشه و بس!
--------------
روش بالا خودم تست نکردم (چسب اسپری هنوز پیدا نکردم) ولی دمبالشم و حتما فیلم می گیرم
--------------------
و اگر بتونید مثل معین از هیتر و یا سشوار قدرت مند استفاده کنید با وازلین هم میشه یه عایق بندی مطمعن رو داشت.
که بعد از کار اورکلاک قشنگ با باد داغ وازلین رو جدا می تونید بکنید اما باید دقت کنید. توی هر سوراخ سمبه ای وازلین نزنید و البته برای از بین بردن چربی بعد از وازلین "اسپری خشک ناهید"
می تونه بورد شمارو برگردونه به حالت قبل.!
اما باز بعضی ها با ناشی گری اسپری خشک رو زیاد می زنن و برد سفیدی می زنه که این هم با اسپری سوم یعنی داشپورت ماشین که توی کارواش ها استفاده می کنن می تونه مینی که شما دارید رو بر گردونه به زمان خرید :دی
------------------------
اما اگر دیگه این چیزا کله شمارو پر نمی کنه! :دی
دست به دامن خمیر بتونه مخصوص عایق های برودتی بشید که مراکز فروش کولر های گازی اسپلیت و کولر گازی ها دارن و البته روی خود کولر هم هستش که اگر خونتون نصب کرده باشین اگر توی کارتونش نگاه کنید هستش
نکات مهم اینه که زمان جدا کردن از بورد باید توجه داشت که دماش از دمای محیط کم تر باشه چون راحت تر جدا می شه، مثلا بزارید توی بخچال و بعد از 30 دقیقه چرو به پاک کردنش کنید.
بازم بعد از جداسازی با یک وسیله که از جنس پلاستیک پاشه و نوج در حد میلیمتری داشته باشه کمک کننده هست و بعد از جدا کردن اول با اسپری خشک و بعد با اسپری داشپورت روال بالا رو انجام بدین.
نکته: اگر قبل از عایق بندی با بتونه بتونید با چسب های تبی نقاط روی بورد که احتمال موندن خمیر لابلای اون قطعات رو داره می تونید استفاده کنید.
اینا راهکار های من بودن

Bookmarks