سلام دوستان عزیز ......
من منظور جناب Galaxy رو خوب متوجه نشدم ولی فکر میکنممنظور عایق مادر برد باشه ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای عایق مادر برد بهترین و مفید ترین کار خمیر های بازی است بعد از اونا می توانید از فوم استفاده کنید.
ببینید وقتی هوای اطراف کانتینر به دمای منفی می رسه به دلیل وجود بخار آّب به یخ یا همون برفک تبدیل میشه حتی اگر یک ملکول هوا باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنابر این اگه بخواهیم با فوم مادر برد رو عایق کنیم کارمون بسیار سخت میشه چون همون طور که گفتم اگه ذره ای هم فضای خالی پیدا بشه باید با برد خدا حافظی کرد . ولی اگر از خمیر بازی استفاده کنیم قطعا ذره ای فضای خالی باقی نمی ماند. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخه چطوری می خوایید مادر برد رو چسب بزنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بعد باید بره سطل زباله برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به اون کار های که تیم فنلاند میکنه نگاه نکنید اونا یکی دو تخته کم دارن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فقط یک نکته مهم رو باید رعایت کنیم اونم جنس خمیره که باید خیلی مرغوب باشه که بعدا که خواستین از برد جداشون کنید چیزی کنده نشه یا بین پایه های آی سی ها و خازن ها باقی نمونه.
پس بهتره هر چه سفت تر و خشک تر باشه .
فقط در اون شرایط از هر چیزی می توانید استفاده کنید مثلا از دستمال کاغذی فقط باید سیع کنید هوا به اطراف کانتیر و مادربرد کمتر بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مثلا من خودم روی مادر برد خمیر می زنم بعدش یک لایه فوم میزارم و کانتیرن بعدم تا جایی که میشه دستمال و دستمال اغذی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید غیر این چه میشه کرد ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر ....
مهدی . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks