خوب مسال ها رو باید دقیق زد شما حتی ظرفی که مخصوص نیتروژن مایع هست رو و پر هم باشه از ارتفاع 10 سانتی متری رها کنید ظرف ترک برداشته:دی[دوست عزیز بحث بطری نوشابه مثالی بود برای تحمل فشار ( صرف نظر از دما )
من سیستمم رو توی کیس نمی گزارم الان حدود 9 ماهی می شه که کیس ندارم و مادربورد روی میز هستش به زودی عکسی از محل قرار گیری کیس در دیگر تاپیک ها می گزارم- شما حاضر هستید یک عمر مادربردتون به صورت فله روی زمین باشه ؟
- آیا باید به فکر یک حالت جدید برای کانتینر باشی ، مثلاً اون رو به شکل ال بسازی و سر کانتینر رو از بالای کیس بیاری بیرون که دیگه کاری به کار داخل نداشته باشی و فقط نیتروژن شارژ کنی ؟
تقریبا ما با تازگی یک ظرف نیتروژن مایع خریداری کردیم- شما به نیتروژن دسترسی راحتی دارید ؟
شما دارید بحث سر extreme overclocking می کنید نه اورکلاک معمولی و قاعدتا هم این نوع اورکلاک محدود هست و بیشتر از چند ساعت توانایی و کشش نداره ربطی به جهان سوم و اول نداره :دیهمیشه انسان به سمتی پیش میره که حداکثر استفاده رو از یک انرژ ارزان کنه و به صورت محدود ( به جز جوامع جهان سومی ) شما نباید فقط دنبال این باشید که نیتروژن رو بریزید تو کانتینر و اورکلاک کنید حتی اگه شده یک عمر و به اندازه یه تانکر . . . شما باید به فکر انرژی باشید که پایدار باشه چه از نظر مقدار چه از نظر حرارت و . . . شما باید هزینه ها رو بیاری پایین باید فکر کرد که چکار کنید ؟
من نگفتم نو اوری نکنید شما می تونید این کار ها رو بکنید اما خوب یک سری اطلاعات اگر تکمیل بشه فکر کنم بهتر باشه چه برای شما چه برای دوستان جهان سومی ها هیچ گاه از تجربیات استفاده نمی کنن واسه همین جهان سومی هستیماون کسی که اولین بار از نیتروژن استفاده کرد مگه فرقی با من و شما داشته ؟ یا اون کسی که سیستم آب خنک رو ابداع کرد ؟
من ایرانی چیکار کردم ؟ من چی ابداع و اختراع کردم ؟ آیا فقط روش رو عوض کردم ؟ یا فقط مهندسی معکوس یا کپی پرداری انجام دادم ؟
چرا باید فقط ماها باید استفاده کننده باشیم ؟ چرا به ما ایرانی ها میگن جهان سومی ؟ چرا چرا چرا ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باز هم می گم نو آوری . . . نو آوری . . . نو آوری . . . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
همون طوری که گفتم شما می تونید از cascade استفاده کنید یا فریون مایع- راستی من یک ماده دیگه رو هم سراغ دارم که میتونه 40- درجه رو براتون فراهم کنه از مغازه هایی که قطعات الکترونیک دارن میشه تهیه کرد و به اسپری فریز معروف هست و اصولاً برای شوک حرارتی به قطعات . . . حالا کاری به کاربردش نداریم قیمتش 2500 تومنه و 200 میلی لیتر توش گاز هست ، دقیقاً نمیدونم چه گازیه !
حالا چطوری ازش استفاده کنیم :
این روش هم با این ماده فایده نداره شما هیچ گاه محاسبه یک چرخه رو نمی کنید هر فرایندی نیاز به یک چرخه داره که در صورتی که چرخه ناقص باشه با اتلاف انرژی رو به رو میشدمن در جواب دوست عزیزی که گفت نمیشه نیتروژن رو در سیستم های کمپرسوری استفاده کرد و سیستم های پیچیده ای لازم داره ، فکر کنم استفاده از این ماده برای کمپرسور کار آمد و عملی باشه .
روش یه بحثی باشه بد نیست . . . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید [
Bookmarks