سلام جناب شهریار عزیز
راستش من در کل یه چیز دیگه اصلاً توی نظرم بود حالا اینکه چقدر با واقعیت نزدیک باشه دیگه بستگی به مشورت و نظر دوستان داره . . . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستم های آب خنک و حتماً که معرف حضور هستند ؟ و همه باهاشون آشنایی دارند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیستم های تبرید لوازم خونگی ( یخچال ، فریزر ، آب سرد کن و . . . ) رو هم تقریباً همه میدونن و سیستم ساده ای رو هم داره . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تا اونجایی که من میدونم نیتروژن مایع بعدر از مدتی تبخیر میشه ( لطفاً اطلاعاتم رو اگه ناقصه به من هم بگید )
و حالا اصلاً چرا باید نیتروژن رو باید به این شکل ازش استفاده کینم و میتونیم اون رو توی یک مخزن دیگه نگهداریم و توسط لوله و پمپ از مخزن و توسط لوله های مویی اون رو به بخار تبدیل و به اواپراتور یا همون بلوک گرماگیر سی پی یو منتقل کنیم .
گفتم پمپ چون اینجا با مایع سروکار داریم و کمپرسور ها فقط برای فشرده سازی گازها بکار میرن و همین امر هم میتونه یه خورده هزینه رو بیاره پایین چون قیمت پمپ نسبت به کمپرسور خیلی پایین تره .
حالا اگه چیزی که گفتم با منطق همه شماها جور در میاد بگید تا من هم بقیش رو بگم . . .
دوستان بهتره نو آوری کنیم نه کپی برداری ، ساختن یه چیز جدید خیلی لذت بخش تره ، البته شاید یه همچین سیستمی هم وجود داشته باشه اما من ندیدیم اگه هست منو هم در جریان بگذارید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks