سلام به دوستان عزیز...
در راستای حرکت تیمی و تجهیز اعضای تیم (البته عضو کوچک تیم!) در حال اقدام برای تهیه و ساخت یک عدد کانتینر (البته از جنس Al بنا به جهات مادی) صرفا برای استفاده یخ خشک! (نیتروژن در دسترس نیست!) هستم... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در حال حاضر اگر این دروس دانشگاهی بذارن! مشغول بررسی انواع طرح ها و اندازه ها برای کانتینر هستم...
رسیدن به طرحی که در عین سادگی کارایی بالایی هم داشته باشه... تا تراشکار هم راحت تر بتونه طرح رو در بیاره خیلی واسم مهمه...
بهر حال به طرحی که شایان جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید در یکی از پست ها معرفی کرده بود رسیدم...
بسیار ساده هست و اجرای راحتی هم خواهد داشت...
در مورد کف کانتینر هم یک پله یا پخ کردن یا شیب دار کردن لبه ها اجرا خواهد شد تا به خازن های اطراف سوکت گیر نکنه...!!
فقط مشکلی که هست ضخامت دیواره و کف کانتینر هست که دوستان باید راهنمایی کنن...
من خودم 4-5 mm رو فکر می کنم مناسب باشه...
در مورد کف هم اگر چنان چه پله یا طرح دیگه ای لحاظ بشه باید دقت کرد که min ضخامت کانتینر در قسمت کف بخصوص در لبه های کناری کف از 4-5 mm کمتر نشه...!!
در مورد ارتفاع هم حدود 20 سانت مناسب باید باشه تا حجم بیشتری رو شامل بشه! این خودش زمان مفید استفاده از یخ خشک رو بیشتر می کنه...
منتظر نظرات مفید دوستان هستم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks