سلام دوست عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینید یخ خشک را در دستگاه های مخصوصی به صورت مایع نگه داریشون میکنند و وقتی به شما تحویل میدند معمولا مایع میریزند و سپس میکوبندش تا جامد بشه سریع . اما این هایی که میگید به صورت ژل در بسته های پلاستیکی را من تا حالا ندیدم . اما نکته ای که هست اینه که من مدتی یخ خشک را مطالعه میکردم نگه داشتن مایعش در دو حالت هست یکی اینکه اون بطری فوق العاده بتونه فشار را تحمل کنه که بعید میدونم اما احتمال دیگه اینه که دمای اون ها از دمای یخ خشک جامد کمتر باشه یعنی عامل فشار در کار نباشه . در فریزر بگذارید تا یخ بزنه ؟ احتمال اینکه یخ بزنه به نظرم کمه ولی چون این مدل را تا حالا ندیدم به نظرم تست کنید ببینید چه جوریه . ( از نظر علمی تا اونجایی که بنده میدونم با توجه به اینکه گرما از فریزر به یخ خشک میرسه پس یخ خشک سردتر نمیشه که بخواد یخ بزنه ! مگر اینکه عامل دیگری در کار باشه ! ) .
یخ خشک را اگه بتونید از کارگاه هایی که تولید میکنند بخرید خیلی خوبه چون هم قیمتش پایین تر هست و هم اینکه به صورت جامد به شما تحویل میدند .
و اما طرح سر بسته :
خیلی وقت روی این کار میکردم که یک ظرف سر بسته با تحمل فشار بالا طراحی کنم که فشاری که از تصعید شدن این یخ خشک ایجاد میشه را بتونه تحمل کنه اما حساب کردم برای مقدار خیلی کمی از اون ما نیاز به تحمل فشاری بیش از 10 بار داریم !!! و یک نکته خیلی مهم دیگه که معمولا بهش توجه نمیشه :
انتقال حرارت یخ خشک بخار شده خیلی کمتر از جامدش هست پس اگه شما درش را ببندید این بخار ها خارج نمیشند و انتقال حرارت پایین تری خواهید داشت .
من اگه شد فیلم های پنچ شنبه را آپلود میکنم . من از یک سیخ برای خارج کردن گاز ایجاد شده در زیر یخ خشک ها استفاده میکردم که خیلی در انتقال حرارت موثر بود .
پیشنهاد : با توجه به قیمت یخ خشک و خطرات و بسیاری از عوامل دیگه که برای سر بسته داریم از یک بلاک سر باز با انتقال حرارت بالا استفاده کنید خیلی بهتره ( چیزی حدود 3 کیلوگرم یخ خشک میتونه برای ساعت ها بلاک شما و پردازنده اورکلاک شده ی شما را برای ساعت ها تامین کنه ! )
موفق باشید
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks