من یک مدت پیش ( اول تابستون ) تا یک مدت پیش :دی ( آخر تابستون ) روی یک طرح یخ خشک کار می کردم که یخ خشک را به یک سیستم 24 ساعته تبدیل می کرد ! که بعد از بررسی های همه جانبه فقط تونستم روی این مقوله کار کنم که تا مدت بیشتری بمونه ! اما بعد از بررسی دقیق تر به این نتیجه رسیدم که آدم 5 تومن بیشتر بده و چند کیلو یخ خشک بیشتر بخره خیلی راحت تر هست تا اون طرح من را اجرا کنه :دی
طرح این بود که شما Triple Point یخ خشک را بدست میاوردین و طی محاسبات پیچیده با توجه به دمای ایجاد شده توسط پردازنده حساب میکردید با چند بار فشار میشه این را چه مدت درون این ظرف سر بسته ی بنده نگه داری کرد .
بعد از این قضیه خیلی راحت میشه این مسئله بالا را تحلیل کرد ! فلاکس های مخصوص نیتروژن مایع تقریبا عایق حرارتی بسیار قوی هستند و نمیگذارند بهش گرما برسه که زیاد تبخیر بشه ولی اگه از فلاکس های معمولی استفاده کنید و درب را کاملا ببندید با توجه به این قانون که هر مول ماده در حالت گازی 22.4 لیتر فضا میخواد و فشاری که ایجاد میشه فلاکس را پودر میکنه ! پس برای همین باید درش را باز بگذاری تا فشار زیادی ایجاد نشه پس خیلی زود تبخیر میشه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
آقایون نمیخواید بفرسته ، بحث نداره دیگه !
تاپیک منحرف نشه بیشتر از این خیلی بهتره .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
چند تا راهنمایی تمامی فروشگاه های لوازم شیمی دارای نیتروژن مایه هستند یا کلینیک های زیبایی صورت بعضی هاشون دارن یا بازم اگه اونا نداشتن دانشگاه مرجع شهر ها دارن یخ خشک هم بیشتر بیمارستان ها در بعضی مواقع و در بیشتر مواقع لوازم شیمی فروش ها دارن
New Season
و اما حالا یه سوال محل تماس مس با سی پی یو ساف باشه یا اینکه بهتره با تیغ تراش کار دایره دایره تو هم باشه ؟ ؟!؟
New Season
|
ببینید عزیز
شما چه با دستگاه تراش یا دستگاه دیگه ای در بیارید کف کانتینر رو باید کاملا پولیش کاری کنید عین آینه !
تا سطح تماس با CPU تون ذره ای هوا قرار نگیره حتی اورکلاکرهای دنیا خود سطح CPU ورهم پولیش کاری میکنند تا جایی که به سطح مسی برسید :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با تشکر
مجیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Game (04-12-08), M A H R A D (04-12-08), Shahryar (05-12-08), smrbh (27-06-12)
دیدی بهت گفتم معین ؟
باید مثل آینه باشه کفش .
<red>از کاربر تا ادمین در Different Level</red>Protected by Norton Internet Security 2012
Majid OC (04-12-08)
سلام
سوال در مورد یخ خشک من پیدا کردم اما به 2 صورت ژل داخل بسته های پلاستیکی و مایع در بطری سر بسته دارند
میگفت باید در فریزر بگذاری تا یخ بزنه
و اما سوال: خوب ترتیب کار با یخ خشک به چه صورت میتونه باشه؟ باید محفظه یا کانتینری که دارم سربسته باشه یا نه؟ اگر بسته باشه پایدارتره میمونه و بخار کمتر میشه؟
خواستم قبل از کار با یخ خشک اطلاعاتی کسب کنم
آیا مدل دیگه یخ خشک هم داریم یا همین مایع هست که باید داخل فریزر به صورت جامد بشه
ممنون میشم قبل از هر کاری بهم اطلاعاتی بدید
Going To Change New HardWare Soon
سلام دوست عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببینید یخ خشک را در دستگاه های مخصوصی به صورت مایع نگه داریشون میکنند و وقتی به شما تحویل میدند معمولا مایع میریزند و سپس میکوبندش تا جامد بشه سریع . اما این هایی که میگید به صورت ژل در بسته های پلاستیکی را من تا حالا ندیدم . اما نکته ای که هست اینه که من مدتی یخ خشک را مطالعه میکردم نگه داشتن مایعش در دو حالت هست یکی اینکه اون بطری فوق العاده بتونه فشار را تحمل کنه که بعید میدونم اما احتمال دیگه اینه که دمای اون ها از دمای یخ خشک جامد کمتر باشه یعنی عامل فشار در کار نباشه . در فریزر بگذارید تا یخ بزنه ؟ احتمال اینکه یخ بزنه به نظرم کمه ولی چون این مدل را تا حالا ندیدم به نظرم تست کنید ببینید چه جوریه . ( از نظر علمی تا اونجایی که بنده میدونم با توجه به اینکه گرما از فریزر به یخ خشک میرسه پس یخ خشک سردتر نمیشه که بخواد یخ بزنه ! مگر اینکه عامل دیگری در کار باشه ! ) .
یخ خشک را اگه بتونید از کارگاه هایی که تولید میکنند بخرید خیلی خوبه چون هم قیمتش پایین تر هست و هم اینکه به صورت جامد به شما تحویل میدند .
و اما طرح سر بسته :
خیلی وقت روی این کار میکردم که یک ظرف سر بسته با تحمل فشار بالا طراحی کنم که فشاری که از تصعید شدن این یخ خشک ایجاد میشه را بتونه تحمل کنه اما حساب کردم برای مقدار خیلی کمی از اون ما نیاز به تحمل فشاری بیش از 10 بار داریم !!! و یک نکته خیلی مهم دیگه که معمولا بهش توجه نمیشه :
انتقال حرارت یخ خشک بخار شده خیلی کمتر از جامدش هست پس اگه شما درش را ببندید این بخار ها خارج نمیشند و انتقال حرارت پایین تری خواهید داشت .
من اگه شد فیلم های پنچ شنبه را آپلود میکنم . من از یک سیخ برای خارج کردن گاز ایجاد شده در زیر یخ خشک ها استفاده میکردم که خیلی در انتقال حرارت موثر بود .
پیشنهاد : با توجه به قیمت یخ خشک و خطرات و بسیاری از عوامل دیگه که برای سر بسته داریم از یک بلاک سر باز با انتقال حرارت بالا استفاده کنید خیلی بهتره ( چیزی حدود 3 کیلوگرم یخ خشک میتونه برای ساعت ها بلاک شما و پردازنده اورکلاک شده ی شما را برای ساعت ها تامین کنه ! )
موفق باشید
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
ViViD (14-12-08)
سلام به دوستان عزیز...
یه سوال کوچیک داشتم...!!
از کجا می تونم ورق یا تسمه مسی با حداکثر ضخامت 3-2 mm تهیه کنم؟؟ (کجاها احتماش بیشتره؟ یه جا بگین که اینجا بتونم پیدا کنم!!)
ورقی که در آلومینیوم سازی استفاده می شه ضخامت به مراتب کمتری داره...
ترجیحا دنبال مس هستم...
با سپاس...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Shahryar (21-01-09)
سلام به دوستان عزیز...
در راستای حرکت تیمی و تجهیز اعضای تیم (البته عضو کوچک تیم!) در حال اقدام برای تهیه و ساخت یک عدد کانتینر (البته از جنس Al بنا به جهات مادی) صرفا برای استفاده یخ خشک! (نیتروژن در دسترس نیست!) هستم... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در حال حاضر اگر این دروس دانشگاهی بذارن! مشغول بررسی انواع طرح ها و اندازه ها برای کانتینر هستم...
رسیدن به طرحی که در عین سادگی کارایی بالایی هم داشته باشه... تا تراشکار هم راحت تر بتونه طرح رو در بیاره خیلی واسم مهمه...
بهر حال به طرحی که شایان جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید در یکی از پست ها معرفی کرده بود رسیدم...
بسیار ساده هست و اجرای راحتی هم خواهد داشت...
در مورد کف کانتینر هم یک پله یا پخ کردن یا شیب دار کردن لبه ها اجرا خواهد شد تا به خازن های اطراف سوکت گیر نکنه...!!
فقط مشکلی که هست ضخامت دیواره و کف کانتینر هست که دوستان باید راهنمایی کنن...
من خودم 4-5 mm رو فکر می کنم مناسب باشه...
در مورد کف هم اگر چنان چه پله یا طرح دیگه ای لحاظ بشه باید دقت کرد که min ضخامت کانتینر در قسمت کف بخصوص در لبه های کناری کف از 4-5 mm کمتر نشه...!!
در مورد ارتفاع هم حدود 20 سانت مناسب باید باشه تا حجم بیشتری رو شامل بشه! این خودش زمان مفید استفاده از یخ خشک رو بیشتر می کنه...
منتظر نظرات مفید دوستان هستم...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سپاس...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks