من یک مدت پیش ( اول تابستون ) تا یک مدت پیش :دی ( آخر تابستون ) روی یک طرح یخ خشک کار می کردم که یخ خشک را به یک سیستم 24 ساعته تبدیل می کرد ! که بعد از بررسی های همه جانبه فقط تونستم روی این مقوله کار کنم که تا مدت بیشتری بمونه ! اما بعد از بررسی دقیق تر به این نتیجه رسیدم که آدم 5 تومن بیشتر بده و چند کیلو یخ خشک بیشتر بخره خیلی راحت تر هست تا اون طرح من را اجرا کنه :دی
طرح این بود که شما Triple Point یخ خشک را بدست میاوردین و طی محاسبات پیچیده با توجه به دمای ایجاد شده توسط پردازنده حساب میکردید با چند بار فشار میشه این را چه مدت درون این ظرف سر بسته ی بنده نگه داری کرد .
بعد از این قضیه خیلی راحت میشه این مسئله بالا را تحلیل کرد ! فلاکس های مخصوص نیتروژن مایع تقریبا عایق حرارتی بسیار قوی هستند و نمیگذارند بهش گرما برسه که زیاد تبخیر بشه ولی اگه از فلاکس های معمولی استفاده کنید و درب را کاملا ببندید با توجه به این قانون که هر مول ماده در حالت گازی 22.4 لیتر فضا میخواد و فشاری که ایجاد میشه فلاکس را پودر میکنه ! پس برای همین باید درش را باز بگذاری تا فشار زیادی ایجاد نشه پس خیلی زود تبخیر میشه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks