سلام
من مدل کانتینر رو بدلیل فقدان مس در شهر و نشتی مدل قبلی برای کف مجبور شدم عوض کنم و از آلومینیوم استفاده کنم:
فقط منتظر خرید مین هستم برای تستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید (البته نیتروژن هم ندارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )

برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

بسیار عالی ! عزیز فقط کاش به جای کلش اون قسمت پایینش را مسی میگیرفتی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چون قسمت بالا خیلی مهم نیست اون جوری که پایینش مهمه . ولی نگران نباش برای اورکلاک های معمولی و حتی به نسبت سنگین ما این کاملا جواب میده ( حتی با یخ خشک چه برسه به نیتروژن ) .

حالا یک پیشنهاد دارم اینکه بیا و چند تا میله ای مانند به ارتقاع 4 سانتی متر روی اون کفت جوش بده ( جوشی بده که انتقال حرارت بالایی داشته باشه ) البته اگه تاپیک را زودتر دنبال میکردم میگفتم بده تراشکار یک دست در بیاره چون بهتره ولی بازم این کار خیلی بهترش میکنه . حالا چرا این حرف را میزنم ؟! :

ببین نیتروژن شما در قسمت کف انتقال حرارت داره و از طریق بدنه به پایین . قسمت پایین خیلی سریع تبخیر میشه و قسمت های بالا کمی خنک ترند پس راهی باید اندیشید که از دمای بالا استقاده کرد . اختلاف دمای بیشتر بالا یکی از دلایل هست و یکی دیگه اینه که این جوری از قسمت بیشتری از کانتینرت میتونی گرمای پردازنده را بگیری . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

موفق باشید
شهریار برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید