با با دمت گرم.تركوندي ها!ايشالا يه ركورد باور نكردني بزني.هزينش چقدر شد ايمان جان؟
کاربر شهرسختافزار
با با دمت گرم.تركوندي ها!ايشالا يه ركورد باور نكردني بزني.هزينش چقدر شد ايمان جان؟
I M A N (27-10-08)
|
|
اقا همگی ترکوندید میشه اموزششو در اخر توی یک فایل PDF
I M A N (27-10-08)
دمت گرم . خیلی خوب شده . فقط نمی دونم چرا اینقدر دیر به دیر میاید و پیگیر بحث ها میشید .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید جوووووونم . ایول بابا .واقعا که ترکوندید . چه مادر بردی هایی اومده زیر دستتون . کاشکی منم بودم ( آره جون خودم . منم پا شدم اومدم کرمان .)
راستی .striker II EXtreMe دارای چیپست 790 اولترائه . خدا وکیلی خوراک اور کردنه . بالاخص برای رم . چه FSB هایی میشه ازش گرفت . ولی NSE خیلی خوب از آب در نیومده . یعنی واقعا به پای Extreme نمیسرسه .
بگذریم
فعلا بای
![]()
دلا غافل ز سبحانی چه حاصل ؟
اسیر نفس و شیطانی چه حاصل ؟
بود قدر تو افزون از ملائک
( ولی ) تو قدر خود نمی دانی چه حاصل ؟
I M A N (31-10-08)
عضو VIP شهرسختافزار
سلام
آقا اگر کمک خواستی من میتونم بیام نزدیکم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی اگر نیترو گیر آوردی خبری بده منم دنبالشم
و یک سوال شمش مس در کرمان پیدا میشه برای ساختن بلاک واتر،منظور قطر شمش هست اگر استوانه توپر باشه بهتر با قطر مثلاً 5 سانت
اگر هم بصورت شمش مکعبی هست اطلاعاتی اگر داشتی بهم بگو برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
متشکرم
آخرین ویرایش توسط ViViD در تاریخ 28-10-08 انجام شده است
Going To Change New HardWare Soon
I M A N (31-10-08)
عضو VIP شهرسختافزار
سلام
من هم یک کانتینر مسی ساختم البته خیلی ابتدایی شد اما برای شروع کار بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای داخل استوانه از مس وسط فنهای 478 قدیمی که خیلی سنگین هم بود استفاده کردم با استفاده از یک بوشن آلومینیوم داخل استوانه محکم جا خورد و البته یک مقداری هم برای اینکه بازده بهتر و سطح تماس بیشتری با مایع داخل کانتینر داشته باشه بیرون ماند ( به داخل استوانه)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای سوار کردن روی مین فعلاً از یک مین خیلی زیادی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید معمولی ولی LGA استفاده میکنم تا تجربه بدست بیارم و شاید راهکارهای بهتر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و تقریباً پایان کاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نظرات شما راهنمای کار من خواهد بود
Dark Devil (07-11-08), good_punisher (07-11-08), I M A N (07-11-08), M A H R A D (08-11-08), Mahdi_Moosavi (07-11-08), Majid OC (16-11-08), N@VID (07-11-08), Shahryar (07-11-08)
|
|
कभी हार
کارت خوب شده دوست عزیز اما نقشه کاملش را بنده ندیدم که بتونم نظری بدم ( داخلش را بخصوص ) اما منتظر نتایج تست های شما هستم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Mahdi_Moosavi (07-11-08), ViViD (07-11-08)
عضو VIP شهرسختافزار
متشکرم
متاسفانه نیتروژن در شهر ما پیدا نمیشه نمیدونم چکار کنم!!!
ازت تونستم پیدا کنم که برای نگهداری ..... بعضی مواد استفاده میشه و دمایی نزدیک به نیتروژن مایع داره اما خیلی فرارتر از نیتروژن هست و در عرض چند دقیقه بخار میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
I M A N (07-11-08)
کاربر شهرسختافزار
سلام دوست من کانتیر بسار خوبی ساختی مبارکه مثل این که مشکلات ما تقریبا از یک چیز استبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نبود یخ خشک و نیتروژن...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی اون فوم که دور کانتیر است را از کجاها می شود تهیه کرد من که این نوع فومی ندیدم؟
عضو VIP شهرسختافزار
سلام دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط I M A N برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اون فوم رو از فروشگاهی که لوازم سرخانه و یخچال و البته کولرگازی (اسپیلت) داشت تهیه کردم انواع اندازه ها و قطرها هم داشت یک شاخه 2 متری رو خریدم 5 هزارتومان چون کمتر از یک شاخه نمیدادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من نمیدونم از کجا باید نیتروژن یا یخ خشک پیدا کنم نمیدونم باید چکار کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
good_punisher (07-11-08), I M A N (07-11-08), Majid OC (16-11-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks