سلام داش مهدی والا قیمت تمام شده این کانتیر واسه رفیقبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mahdi_Moosavi برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ما به همراه هزینه دست مزد حدود 70 در اومده.
به صورت مرحله به مرحله را می پرسم و می گذارم عزیزم.
در مورد طول این کانتیر زیاد بزرگ نیست توی عکس این طوری است حدود 25سانت.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام نوکرتم داش شهریار...Shahryar مبارک باشه ایمان جان ، ایشالله نتایج تستش را توی HWBOT ببینیم ( رکورد جهانی دیگه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
یک سوال طرح اتصالش به مادربرد چه جوریه این کانتینر شما ؟
انشالله بعد این که یخ خشک و نیترو پیدا کردیم..برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیلی تیزی داش شهریار همین طور که می بینی جای برای گیر کردن
قسمت فیبر که پیچ می شود وجود نداره باید از جوش روش استفاده کنیم
یا یک جوری چیزی سر راهش قرار بدیم تا خودش رو توی فشار نگه داره.
و قسمت زیری آن هم به وسیله یک تفلن برای نصب پیچ قرار دارد.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام آقا محمد عزیز والا مدل extreme است nse هم که داشتیم فکر کنم 790ultra استgood_punisher
ایول به ولتون بابا . من که هنوزم تو کف اون striker موندم . خدا وکیلی زدین ترکوندین بروبچه های کرمون رو .
حالا بگو ببینیم nse گرفنید یا extrime ؟ فرق خیلی باحالی دارن که واقعا هم ضایعه .
خلاصه. بسی فیض بردیم از این کانتینر شما . البته همراه با مجید جان .
اگ هزودتر اون تست ها رو بزاری که دیگه عالی میشه . فقط اگه بازم از این عکس ها داشتید بزاری خیلی خوب میشه .
فعلا
تا جای که من فهمیدم . انشالله به زودی چشم اگر عکسی بود می گذارم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks