سلام .
قرار بود دیگه نیام ولی مگه میشه از DICE و LN2 گذشت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بگذریم .
آقا ایمان . خوشحالم که شما رو دوباره توی فروم میبینم . افتخار هم صحبتی با شما نداشتم . ولی تعریفتون رو از دوستان شنیدم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه چیزی رو همین اول بگم که آقا مجید اغراق میکنه . بنده هیچ تجربه ای کسب نکردم مگر اینکه عجله کردنم برام خرج برداشت . اونم یه خرجی که فکر نکنم کم باشه .
اگه شما تیمتون رو تشکیل دادید که خوب هیچ ، سعیم رو می کنم تا جایی که می تونم حمایت معنوی کنم . اگر هم هنوز تیمتون رو تشکیل ندادید ما هم هستیم و سعیم رو هم می کنم تا جایی که میتونم توی تهیه موادی مثل DICE هم همراهتون باشم . ( اورکلاک رو کاری ندارم ها . تیم مربوط به بحث شیرین COOLING رو عرض می کنم . ) ( یکی خوبه همین الان جواب بده : بااااااااااااااشه ... تو هم بازی ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
راستی یه چیزی همین الان به ذهنم رسیید . برای اینکه تودهنی محکمی به تیم استکبار زده باشید می تونید به تلافی از اسم " GO OC " که مال استکبار گیگابایت بود شما هم اسم تیمتون رو بزارید " GO CO " .
در باره این که دوستان میفرمایند که DICE بهتر از LN2 جواب میده که به عرضتون برسونم اگه قیمتی که آقا مجید برای نیتروژن فرمودن درست باشه و در واقع خود نیتروژن مایع رو به این قیمت بده ، براتون خیلی به صرفه تره که روی LN2 کار کنید . این طوری که آقا مجید میگن ( من قیمت از LN2 ندارم ها ... ) قیمت هر لیتر LN2 میشه 2.5 . در حالی که برای خرید DICE بهترین قیمتی که بنده دارم و نمی دونم از این بهتر میشه پیدا کرد یا نه چیزی در حدود کیلویی 4.5 تا 5 تومنه . پس حتم بدون که LN2 از نظر اقتصادی به صرفه تره . هم قیمت واحدش کمتره و هم دمای خیلی بهتری رو میشه ازش کسب کرد .
از نظر پرفرمنسش تو کار کولینگ هم اطلاعاتی که از انجمن های خارجی باشه ندارم . ولی می تونی بگم خنک سازی با LN2 راحت تر از DICE ، و در عوض خطر کار با LN2 خیلی بیشتر از DICE هستش . تا جایی که می دونم اگه نیتروژن خیلی خالص تری رو تنفس کنیم جذب سلول ها میشه . ولی دی اکسید کربن فقط یه حالت بی هوشی و خفگی به آدم دست میده و با هوای آزاد قابل جبرانه . قضیه جذب نیتروژن به شکل فجیع ترش توی بدن قواص ها اتفاق می افته . ولی این جا خفیف تره . اما احتمالش هست . چون دماش خیلی پایینه و راحت تر از زمانی که دمای محیط رو داره توی خون حل میشه . زمانی که حل بشه و دمای محیط جدیدش که به اندازه دمای بدن یک انسانه برسه انحلالش توی خون کمتر میشه و توی خون حباب ایجاد می کنه . و دیگران خدایی نکرده مجبور میشن که یه حمد و سوره و صلوات برای شخص بفرستن و بعد هم قصال خونه و ...
این مطلبی که بالا گفتم رو اگه کسی دلیلی براش داشت که قابل رد شدنه همین جا بنویسه تا اشکالاتم رفع بشه . چون مطمئنم پر از اشکاله . هم سعی کردم که اطلاعات رو توی ذهنم بازیابی کنم و هم مرتب کنم و هم این که بنویسمشون و هم اینکه تا حدودی عامه تر بگم . ( برای اینکه خودم هم بفهمم دیگه ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
برای کانتینر هم فقط توصیه می کنم که 2 تکه باشه . ( یعنی چیزی شبیه به همون کاری که دوستان متصل به استکبار انجام دادن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) ولی اگه میبینید که هزینه اون مقدار مس زیاد میشه دقیقا از آلومینیم استفاده کنید .
2 تا نکته خیلی مهم رو هم همین الان میگم و احتمالا دیگه حرفی نمی مونه که نزده باشم .
1 -- اینکه به هیچ عنوان از 2 نوع فلز توی این تجهیزات استنفاده نکنید . منظورم اینه که مثلا برای ساخت کانتینر CPU فقط از یک جنس باشه . ولی اگه می خواید برای CPU از مس استفاده کنید ولی برای NB از آلومینیم مانعی نداره . یعنی توی یه کانتینر فقط یک نوع فلز . ولی در دو کانتینر عیر مرتبط میشه از 2 نوع فلز مختلف استفاده کرد . ( اگه کسی خواست دلیلش رو بنویسم )
2 -- اینکه قطعه ای که برای جای پیچ استفاده میشه رو به هیچ عنوان از جنس فلز انتخاب نکنید و مهم تر این که بین این قطعه و خود کانتینر که از جنس فلز مس یا آلومینیوم هستش سعی کنید یه لایه از ماده ای استفاده کنید که عایق حرارتی باشه . یا اصلا خود قطعه جای پیچ از جنسی باشه که عایق حرارتی باشه . ( دلیل این رو هم خواستید بگید بنویسم .
همین دیگه . زیادی هم حرف زدم سرتون رو درد آوردم . چشماتون رو هم خسته کردم از بس مجبور شدید ایم جمله های 1 متری رو بخونیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . اگه یه کسی که کارش نگارشه به متن های بنده نگاه کنه فقط 2 ساعت توی یه جمله دنبال فعل میگرده . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امید وارم اگه راضی به همکاری شدید بتونیم به موفقیت های جالبی دست پیدا کنیم تا مشت محکمی باشد بر دهان استکبار .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2 ساعت نمیشه که از اراک رسیدم . خیلی هم خسته ام و از ترمینال هم تا خونه پیاده اومدم . پس احتمالا برم ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( همون که مجید میدونه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
فعلا
Bookmarks