عزیز من طر ح رو نگاه کردم خوب بود شما می خوا ی هزینه تراش پایین بیاد از اونور جنس یا همون مس استفاده شده بالا میره این جوری نیست که شما بگی یه تیکه مس بده 4 سانت اون هم برات ببره باید حداقل نیم متر ببری تا 4سانت از توش دراری ؛ والا برا ما که اینجوری بود هر جنسی مثلا اون گرد 5 سانت 22 تومن آب خورد!!
به جای لوله از یه گرد 5 سانت تو پراستفاده کن توش هر شکلی می خوای درار که آب حرکت کنه بده تراشکار مثل طرح من که فکر و ایده از خودم بود (هرکی هم خواست استفاده کنه خرجش همون که شما گفتی به جاش صدقه بده ! آفرین بر تو)که بشه با فقط دستگاه تراش و بدون نیاز به دستگاه فرز یه همچین راه آبی طراحی کرد که آب اول داخل محفظه گرد به قطر2 سانت میشه بعد از روزنه باریک 3 میلیمتر خارج شده وداخل حوض بزرگ میشه که قطر 38مم رو داره شروع به گردش میکنه واز شیلنگ دوم خارج میشه این هم عکس های کاره چطوره؟:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درشم یه طلق پلاستیک فشره بزارو سوراخ های مادربرد رو روش درار و پیچ کن به مادر برد واز یه واشر هم بین طلق و واتره مسی قراره بده تا آب در هنگام پمپ هوا نکشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این طرح و من برا ساخت واتر بلوک خودم انجام دادم ؛ گذاشتم تا به این مرحله رسیدین دید و ذوق تون به کار بیشتر شه و تلاش برای این هدف رو بیشتر کنم این واتر جواب داده و CPU 3.2فول کش مدل 641 را تا 5.4ghz اوور کردم البته هنوز تست شو نذاشتم تو سایت در حال بهبود با این TEC هاست که واترو بچسبونم روش ببینم بیشتر اوور میشه؟(البته خودمم تو اوورش سوال های برام پیشومده که سر فرصت باید باهم بحث کنیم صبر می کنم شما هم واتر رتو بسازی اونوقت ما کهQ6600 ندار یم تست کنیم اینتل از این قدیمیا داریم )اگر نه طرح خودتون هم خوبه حالا هر کدوم که دوست دارین رو عملی کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی اشکالات این طرح من رو هم بگین لطفا!!
قربانت مجیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks