داغی از خودتونه؟ شوخی کردم اینا چون آمپر بالا می کشه و این جریان داخله جنس و آلیاژ خاصی میره و عمل تجزیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط N@VID برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الکترون ها و شارژ آنها در مدار پیچ در پیچ که سبب گرما و سرما از طرف دیگر با دلتا T درجه72 سانتی گراد در دو طرف میرسه هرچه هیت سنک حجیم تر و بزرگتر تهیه کنید و طرف گرم رو خنک تر کنید ؛ طرف سرد کاهش دمای بیشتری
پیدا می کنه که در نتیجه این کاهش دما تولید برفک است (برا همینه که ما می گیم طرف گرم اونو با آب خنک کنیم تا مثلا وقتی TECرو CPU قرار میگیره به دمای 20 درجه برسه )من در حال تست این قضیه هستم نتایج رو انشالا میزارم
مسله بعدی مدل TEC تون چیه ؟ چون من 3 تا گرفتم 60 واته هر کودوم یه سازی می زنه با پاور یکسان یکی برفک می زنه یکی نمی زنه برا همین هم این قضیه شانسیه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید البته اونهایی که از یه مغازه تا الان گرفتم دو تاشون
درست کار می کرده
همین دیگه این TECخیلی پایدار نیست یعنی تا موقعی که برق خوب میره توش خوب عمل می کنه یه کم که آمپر میادپایین عوض میشه یا وقتی طرف سرد و جای خیلی گرم می چسبونی تا خنک کنه ،اگر گرما بر سرمای وارده غلبه
کنه سیستم برعکس عمل می کنه یعنی هی می بینی اون وسیله داغ تر وداغ تر میشه (اون وسیله=CPU)
البته بستگی به خنک کردن طرف گرم TEC هم داره هان!(این نتایج تست من بود تو این چند روز دارم به پایداری چند ساعته میرسم دعا کنید )
آزمایش یه هزینه های هم داره دیگه ولی نتیجش لذت بخشه ما برای طعم اون لذت تلاش می کنیم
درمورد پمپ هم دوست خو بمون good_punisherدر این لینک توضیح داده باید طول مسیر سیکلت مشخص سه؟
http://www.pcnetwork.ir/showthread.php?t=16896&page=3
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید راستی حتما عکس کارتو بزار عزیز خوشحال میشم ،آفرین بر تو وهمتتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به امید موفقیت شما وهمه دوستان
قربانت مجید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks