سلام .
عزیزم . اونجا گفتم یه بلوک از جنس مس که برای نیتروژن یا محلول یخ خشک با استون یا همچین چیزی ساخته شده داریم . یه CPU هم داریم . حالا بین این ها رو اگه یه TEC 3 بگذاریم ببین چی میشه . یعنی خوب می تونیم ازش گرما رو بگیریم و اختلاف دما هم که حدود 90-100 هست و ان شاء الله یه رکورد نشدنی یعنی رفتن به زیر صفر کلوین رو میشکنیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . حالا کجاش حرفی از داشتن TEC 3 زدم . در واقع داشتم توی خیالات سیر میکردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . اگه TEC 3 داشتم که الان اینجا نبودم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . داشتم فکر آینده رو میکردم . چون اگه بخوام همچین دمایی رو ثبت کنم حتما از پاییز شروع میکنم که هوا داره خنک میشه . یعنی آماده میشم برای o.c برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بگذریم .
راستی . این المان یه تفاوت دمایی داره که حدود 67 درجه بیده . در واقع در TEC 1 اینطوره . بسته به اینکه گرما تولیدی رو از طرف گرم بگیری و بتونی بگی که دمای hot side متعادل و تقریبا بدون تغییر شده میتونی تعیین کنی که دمای هر طرف چقدره . اگه همین طوری وصلش کنی به منبع تغذیه مدام حرارت منتقل میشه ولی اون قدری توان المان میاد پایین که فکرش هم سخته . همون قدر گرما منتقل میشه که از hot side به هوا منتقل شده . اگر هم هیت سینک نداشته باشی ( اگه نسوزه ) دمای هر طرف به طور جدا گونه به تعادل میرسه . مگر اینکه طرف سرد رو گرما بدی یا طرف گرم رو به نحوی خنک کنی .
امید وارم حرف هام قابل حس باشه . یعنی مفهوم بوده باشه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فعلا بای

Bookmarks