قربانت عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدراجع به اون عایق من هم تنها عیبش رو آب شدن برفک ها حس کردم .
به نظر شما اگر مثلا 3 عدد از این المان ها رو سری کنیم به چه دمایی می رسیم ؟
دمای مثلا 60 درجه زیر صفر می تونه کار CPU رو مختل کنه ؟
دمای cpu اگر به 10 درجه بالای صفر هم برسه عالیه !
وقتی رو CPU گذاشتین که برفک نمی زنه چون رو 45 درجه دما ازفرمول Qmax شما دارین 45 درجه رو ، مثلا منفی 19 درجه می ذارید که وقتی بعد از تبادل گرما به تعادل دمایی بین CPU و TEC برسید دما نهایتا به 25 تا 30 ثابت بشه رو این ثابت بشه من تاکید دارم چون هر سیستم خنک کننده ای بعد از تعادل دمای سنسورش دمای ثابتی
را باید حداقل نیم ساعت تا 1 ساعت مثلا عدد 28 در این مدت گفته شده باید سیستم در حالت Idel (بی کاری سیستم ) نشون بده در حالت Load عدد 35 رو که البته اعداد گفته شده با هر مدل CPU متغییره چون بستگی به
تکنولوژِی ساخت داره 90nm ،65nm،45nm دما متفاوته!!
پس دید شما نسبت به دمای منفی باید ثابت نگه داشتن ، این دما در حالت OC را شرط لازم در این قرار بدید
اگر متغییر باشه که پردازنده می سوزه دمای منفی رو در پست های قبل مفصل صحبت شده
و قرار دادن چند TEC برای رسیدن به دمای منفی بهترین کاره به جاش می تونین برای مدت OC از یخ خشک ،
سیستم Phase Change،وغول همه اینا LN2 یا نیتروژن مایع است که منفی 197 درجه سانتی گراد دماشه که
کاملا CPU رومنجمد می کنه که شما از چند TEC با وات متفاوت باید رو هم پشت به پشت هم گرم وسرد
بچسبو نین بینشون خمیر سیلیکون مرغوب بزنید عایق بندی کنید ترتیب وات شون از کم به زیاد افزایش
پیدا کنه تا بر گرمای تولیدی هم دیگه غلبه کنند و در نهایت دما منفی بهتون بده
اینم تو ضیحات بیشتر درمورد TEC و عملکرد خنک کننده گی اونه که noobady عزیز زحمت اونو کشیده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید :
http://www.pcnetwork.ir/showthread.php?t=11173&page=7
http://www.pcnetwork.ir/showthread.php?t=11173&page=8
(لینک ها فقط صرف توضیح مطلب و جلو گیری از تکرار مطالب گفته از قبل است)
در مورد آدرس هم good_punisher زحمت کشیدن رفتن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اینم آدرس:
اگر خوندین سوال داشتین در خدمتم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدتوی خیابون جمهوری قبل از پل حافظ 2-3 تا پاساژ قبل از علائدین ( اسم پاساژ یادم نیست ). طبقه دوم آخرای سالن . ارجنت الکترونیک . این فروشگاه فقط 60 وات داره که خودش هم نمیدونه 60 واته و با قیمت 8500 عرضه میکنه .
بعد از پل حافظ . کوچه آلیک . نیوکیت . فکر کنم 60 واتش رو به صورت تکی میده 18 تومن . خیلی خیلی گرون فروش . با هیت سینک هم میفروشه 40 و 45 تومن .
Bookmarks