خواهش می کنم ما که چیزی بلد نیستیم این جا داره از همه دوستانی تشکر کنم که پا به پای من این تاپیک رو گسترش می دن و به این سرعت به پست 46# رسیدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدسلام
اول از همه تشکر از majid oc عزیز .
برای این سوال هام رو زیاد می پرسم چون ترجیح میدم اطلاعات رو مختصر ولی مفید در اختیار دیگران بگذارم . سوال هم جزو اطلاعات منظور میشه
در باره موضوع تاپیک هم پیشنهاد می کنم که دوستان یه عبارت جدید براش انتخاب کنن و اصلاح بشه . چون کار از خرید TEC گذشت
این قضیه از دست رفتن نوشته ها سر من هم اومده و درکت می کنم
آقا هرچقدر می خوای سوال کن مواظب باش فقط برقا نره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حتما شما پیشنهاد بده چه اسمی بزاریم با هم مشورت کنیم چون صاحب اختیاری عزیز
در مورد آدرس هم دستت درد نکنه اگر تست کردی یخ خشکو در حالت اوور دمای CPU رو اینجا بزار ببینیم چقدر ه
راستی قول دادی برنامه کاری و پروژه تو زود تر بزاری می خوای چی کار کنی در مورد مطلب ز یر نقشه یا توضیح
بیشتری میزاری ؟
منظورت از این چی بود یعنی شما TEC2 یا مولتیTEC3دارین :برای دمای جحدود منفی هم منظورم این بود که یه تغییری روی کولنت انجام بدم و با استفاده از TEC دما رو توی این حدود نگه دارم . وگرنه بخوام از یخ خشک هم استفاده کنم خدا تومن پول میخواد که بخوام این دما نگه دارم .
جواب سوال تون:دیگه ببین با TEC 3 چی میشههههههههههههههه
بله یا چهار پنج تا پین فلشی دار ه که از پشت جمش می کنی راحت در می یاد یا پیچ شده که پیچ و باز می کنیاگه امکانش هست یه توضیح بهتر راجع به خنک کردن این گرافیک بدین . میشه فن رو با قابش برداشت و اون وقت فقط باید یه خنک کننده روی چیپست اصلی کارت گذاشت ؟ ضمنا طرح خوبی بود برای خنک کردن گرافیک با نیتروزن ممنون
خلاصه فن کارتو باز می کنی یه فن مسی یا برنجی همون thermal takeچند تا مدل خوب تو بازار داره میتونی تهیه کنی جاش ببندی !!مثال زیر ببین:
این کارت 8600GT که یک سیستم خنک کننده مقوایی براش طراحی کردم وتوسط یه فن دور بالا هوا رو از کانل ایجاد شده به بیرون هدایت میکنه که با هیت سینک مخفی زیر این کانال تبادل گرما سریع انجام میده بافن خود کارت وضع خیلی خراب بود درحال عادی دما 47 تا 50 تو بازی میرفت 70 تا 77 یعنی دست به پشت کارت نمی شد زد فکرکنم یه هفته باهاش کارمیکردی مرخص می شد
نتیجه :بااین فن طراحی شده به نتایج ز یر رسیدم
دمای کارت در حالت عادی 42-35 درجه نوسان داره تو باز ی 50 تا 55 در جه تغییر می کرد البته مثلا Crysis یا 3Dmark06 تا 67 max میرفت که با با فن معمولی خود کارت تا 77 درجه رو هم لمس می کرد که خطرناک بود:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تست دما واجرای برنامه 3dmark06 و اورکلاک کارت که سبب ارتقا امتیاز از 4006 در حالت عادی با فن خود کارت ودر حالت تند سازی شده با فن جدید به 4784 البته بگم بعدا با یه کولر دیگه طراحیش از این بهتر بود به امتیاز 4821 هم رسیدم(توجه:درتست های انجام گرفته CPU اوررکلاک نشده دلیلش مادربرد مرخص بود):
دما و فرکانس کارت 8600GTدر حالت عادی:
ممنون فقط این یه تیکه حرفتون (اگه سرعت چرخش زیاد باشه فقط دمای کولنت دیر تر زیاد میشه) خودتون بهتر می دونید که ماده اصلا نباید گرم بشه خیلی نوسان داشته باشه 3 درجه که سریع توسط رادیاتور باید خنک شه باید تقریبا 25 تا 28 درجه دمای کولنت باشه بیشتر فایده ای نداره هرچی سرعت زیاد باشه بستگی به گرمای تولیدی بلاک مقدار مسیر حرکت سیکل 1متر2 متر ماده کولنت رادیاتور بهتر و تنظیم سرعت پمپاژ ملاک قرار می گیره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدضمنا بنده به شدت با آقا مجید موافقم مهم اینه که چقدر بتونید دمای بلوک رو پایین بیارید . اگه سرعت چرخش زیاد باشه فقط دمای کولنت دیر تر زیاد میشه .
دیگه فرصت نمیشه بقیه سوال هام رو بپرسم .
موفق باشید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks