دوباره سلام
آقا این north bridge cooler که شما گذاشتی رو توی بازار دیدم . به نظرم به هیچ عنوان به پای north bridge water block نمیرسه . اگه بتونم یه فن خوب رو با لوله مسی همراه کنم فکر کنم بتونم روی همین هیت سینک خود مادر برد قرارش بدم که راحت تر هم باشه . یعنی دما رو از هیت سینک بگیرم و هیت سینک هم دما رو از چیپست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ضمنا بنده تلفنی مصدئ ( مصدق ) اوقات شریفتون میشم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عکس پایه ای که دنبالشم توی یکی از پست های آقای majid oc هست . همون که توش اندازه ها رو فرموده بودن
برای پمپ هم الان یه 4000 لیتری با ارتفاع 4 متر دارم . sp_6800 که قیمتش هم 30000 تومن البته با 1 تومن تخفیف شد 29 تومن . بدیش اینه که خروجیش خیلی بزرگه . دو نوع شلنگ میشه بهش وصل کرد . 24 م م و 18 م م . البته شلنگ 16 هم به سر 18 این پمپ می خوره ولی با زور . یه پمپ با 1400 لیتر هم دارم با قدرت 2 متر که وقتی بدون شلنگ امتحانش کردم قدرتشون خیلی فرق میکرد . به نظرم بهتره هر چی میگیرید خوب تحقیق کنید .
ضمنا بنده به شدت با آقا مجید موافقم مهم اینه که چقدر بتونید دمای بلوک رو پایین بیارید . اگه سرعت چرخش زیاد باشه فقط دمای کولنت دیر تر زیاد میشه .
دیگه فرصت نمیشه بقیه سوال هام رو بپرسم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فعلا بایبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks