سلام ببخشید یکم دیرشد جواباتون ،گفتم که گرفتارم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط good_punisher برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخه
ماشالا شما هم تو یه پست یه دونه که سوال نمی کنین شو نصد تا سوال می پرسین ولی خدا وکیلی از این به بعد
دوتا دوتا سه تاسه تا تو هرپست سوال کنین سوال های مربوط به موضوع کمک برای خرید T.E.C
بپرسین ،همون حول وحوش هم اشکال نداره ، ولی سعی کنین موضوع تاپیک عوض نشه
راستی اون پست (F1) هم به پیام خصوصی من ارسال کنین نه اینکه اینجا ،چون یه همچین پستی زده شه موضوعی که خودتون زد ین خراب میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم سعی می کنم یکم سریعتر جواب بدم خدا وکیلی دوبار کلی جواب تایپ کردم برق ها رفتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جواب سوالا تون :
1.عزیز من این پایه رو از دوستم دوسال پیش گرفتم و فکر کنم برا این فن خو با بود چون فنه گل گرفته بود پایشو داد به
من حالا شما تو پاساژ رضا مغازه هایی هستند که فقط لوازم جانبی کامپیوتر دارن یادم از این فن ها با پایشو دیدم
که از فن استوک جعبه بهتره قیمتشم 10تا15 تومنه برو یه نگاه بنداز ببین پیدا می کنی منم مارک خواستی یادم نمیاد که یه همچین پایه ای داشته باشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
2.من یه سرچ کردم مدل مال شما Asus Striker II Formula (یه دونه هم برا ما بخر!) خب عز یز به قلب مادر برد
north bridge اشاره کردی دقیقا وسط مین بردت ایناهاش:(زیر این هیت سینکه)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد خنک کننده آبی اول باید یه دمای بالا و پایین هیت سینک چیپ north bridge مادربردتو بزاری تا بگم
water block می خواد یا نه چون خنک کننده چیپستت به نظر خوب می یاد یه فن بذاری برا OC کردن بهش کمتر فشار
می یاد مگر اینکه بخوای بالن هوا کنی اونوقت باید چیپ بهتر خنک شه تا انرژی کمتر به صورت گرما هدر بره به
Memory Controller چیپ north bridge مادربرد کمتر فشار بیاد داده ها دچار تاخیر نشن درآخر هم عمر چیپت
پایین نیاد ولی منم خنک کننده چیپ مادر برد توایران ندیدم اگرم باشه گرونه یا اینم که باید خودت بسازی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
3.این سوال جوابش بمونه چون منم اینوکه میگی ندیدم ولی اگه درست کنیم خوب تو دنیا CPU با نیتروژن خنک می کنن چیپ north bridge رو با Phase Change خنک می کنن یه لوله مسی قطر 7mm قطر لوله 80mm نیتروژن می ریزن
توش یا علی!! ولی لوله مسی که استفاده می کنیم باید قطرش زیاد باشه حداقل گوشت 3mm قطر 10mm داشته
باشه خوبه بعدشم north bridge اینقدر گرما تولید نمی کنه که نیاز به نیتروژن داشته باشه حداکثر 60 درجه اون CPU
که گرماش خطری ولی طرح خوبیه (یه لوله رو روی یه صفحه مسی وصل کنیم )
4.آقا اگه نیتروژن مایع داری یه لیوانم به ما هم بده ؟!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید شما حالا نمی خواد نیتروژن بریزی یه فن دور بالا خوب بزار هیت سینک کارتتم خوبه فقط یه فن دور بالا بزار نه پوکه کارتت !!رو این هر فرکانسی اگه خوب خنکش کنی مثلا 50تا
55 دمای کارت باشه درحالت670@ مشکلی نیست فقط از این بالاتر بره خطر ناک حسن خیلی خطرناکه حسن !!
محفظه نیتروژن ازمس باید باشه و اون رو بصورت L ال شکل به چیپست GPUوصل می کنین مثل شکل زیر :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5.اول همون فن دور بالا خوبه اگه خاصی هزینه کنی واتر بلوک بهتره اینو ببین آقا مهراد گل زحمت کشیدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید :
http://www.pcnetwork.ir/showthread.php?t=88
6. همیشه هر چقدر بتونین CPU رو خنک کنین اتلاف انرژی به صورت گرما پایین می یاد Cpu بهتر عمل می کنه
و زمان تاخیر داده ها پایین می یاد و شرایط ایدال کاری به وجود می یاد اینا همه برا دمای 10 تا 20 درجه بالای صفره
که با این شرایط فکر کنم CPU صد سال عمر می کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا دما رو منفی کن فرکانس و ببر بالا یعنی بیا ازش سو ء استفاده کنیم ازش بیشتر کار بکشیم در واقع هر چی oc
کنیم CPUحرارت تولید می کنه در آخر ما باید برا CPU همون دمای 10 تا 20 درجه ایجاد کنیم با فرکانس بالاتر فقط این 10تا 20درجه یعنی50- تا20 - درجه مثلا بانیتروژن که برا CPU همون دمای 20 تا 10 در جه ایدال(چون ما فکر می کنیم
دمامثلا 50- درجه است بلکه در واقع این دمای سطح روی CPU هستش عمق چیپ چه دمایی داره؟
این سوال همینه که من جوابشو بالا دادم دمای 10تا20 درجه عمق چیپه ولی بیرون مثلا 50- تا20- این نکته مهمی
تابا فرکانس بیشتر در دمای منفی کارکنه
این قضیه همیشه با منفی 10 کارکنین تا کی شما می تونید نیتروژن اضافه کنین بلاخره تموم می شه یا Phase Change
می دونی چه صدایی رو باید تحمل کنی عزیز اینا فقط برا رکورد زدنه نه همیشه ولی من و تو و بچه های pcnetwork می تونیم
همیشگی شو درست کنیم انشالا..
(ترو خدا دونه دونه سوال کن دستم خسته شد دیگه )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks