سلام
خیلی ممنون که شما هم همکاری می کنید تا به یه نتیجه مناسب برسیم .
پنجشنبه یه سری رفتم جمهوری . به این وسیله اسم ناقصش رو اتلاق می کنن :thrmo electric . یعنی cooling آخرش رو نمیگن معمولا . به اسم فارسی المان سرد کننده هم زیا توی بازار هست . برای یخچال استفاده میشه . انواع طول و عرض داره از قبیل 38 * 38 یا 40*40 یا 50*50 یا 60*60 . همچنین مارک ها و توان های مختلفی هم هست . از قبیل 56 وات و 60 وات و 80 وات و 120 و 160 وات . قیمتش هم متفاوته . من یه مدل 40*40 با توان 60 و اختلاف دمای 67 درجه و اسم TEC 1-12706 07.8 و قیمت 8500 تومن خریدم . 80 واتش هم از یه جای دیگه قیمت گرفتم 12 تومن .
فروشنده مغازه دومی خیلی محترمانه راهنماییم کرد ( یعنی کلی بحث کردیم ) معمولا کار با توان کم راحت تره . یعنی حدود 60 و 80 برای ما خوبه . معمولا برای اختلاف دمای خوب میان 3-4 تا رو با هم سری می کنن . البته با توان متفاوت . یعنی مثلا یه 60 وات میچسبونن روی cpu ( یا سطحی که قراره خنک بشه ) روی اون رو یه 80 میزارن و روی 80 یه 120 و روی 120 یه 160 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . این طوری زودتر به اختلاف دمایی مناسبی میرسن و هدایت گرما راحت تر صورت میگیرد . اگه بتونید خیلی خوب از hot side دما رو بگیرید به خوبی به دماهای زیر صفر هم میرسید . ولی در کل کار با این وسیله مشکل و مشکل سازه ( یعنی طاقت فرسا . تا حدی که میتونی به جای مسواک ازش استفاده کنید . یعنی دهن آدم مسواک میشه تا کار کنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ) چند جا دیدم که این وسیله رو میفروختن :
توی خیابون جمهوری قبل از پل حافظ 2-3 تا پاساژ قبل از علائدین ( اسم پاساژ یادم نیست ). طبقه دوم آخرای سالن . ارجنت الکترونیک . این فروشگاه فقط 60 وات داره که خودش هم نمیدونه 60 واته و با قیمت 8500 عرضه میکنه .
بعد از پل حافظ . کوچه آلیک . نیوکیت . فکر کنم 60 واتش رو به صورت تکی میده 18 تومن . خیلی خیلی گرون فروش . با هیت سینک هم میفروشه 40 و 45 تومن . در دو سایز مختلف . به نظر من بهتره از این مغازه فقط اطلاعات بگیرید . یعنی ازش نخرید تا با این قیمتش حالش جا بیاد . ضمنا نیو کیت اسم المان سرد کننده رو توی بازار مد کرده .
همون کوچه آلیک . اسم مغازه یادم نیست ( همون مغازه ای که باهاش خیلی بحث کردم . ) جزو اولین مغازه های سمت شرقی کوچه ( یعنی سمت روبرویی نیوکیت . یه مغازه کوچیک و جمع و جور . اگه اشتباه نکنم پشت ویترین یه چند تایی TEC گذاشته . ولی از اکثر مغازه دار های آلیک بپرسید این مغازه و نیوکیت رو بهتون معرفی می کنن و نشون میدن . ضمنا این مغازه یه هیت سینک تمام مسی با یه فن فکر کنم 6*6 از اینتل داشت که من موندم تو کفشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . خوراک همین TEC بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . قیمتش هم سرسام آور بود . 50000 تومنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خلاصه . سرتون رو درد نیارم . اینم وظیفه ما بود که انجامش دادیم و زکاتش رو دادیم . حالا شما هم اگه سوالی در این باره داشتین یا میتونید برید از این راسته توی جمهوری بپرسید و یا همین جا مطرح کنید تا اگه کسی اطلاعاتی داشت بگه یا بنده اگه یادم نیومده که بگم بتونم در خدمتتون باشم .
فقط یه چنداتیی خواهش . اون طرح ها رو فراموش نکنید لطفا . بزاریدشون تا ما هم محظوظ بشیم . و همچنین یه در خواست . اندازا فاصله بین جای پیچ های مخصوص فن cpu در main board های ASUS STRIKER II FORMULA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید رو به صورتی که بشه روی یه طرح فنی پیاده کرد اندازه بگیرید و این جا در اختیار بنده بگذارید . یا اگه اطلاعات آماده ای دارید همون رو بگی خوبه .
یه سوال هم اینکه چیپست پل شمال در این مادر برد کجاشه . و در کل اگه بتونید روی یه عکس برام جاهایی رو که نیاز به خنک کنندگی در زمان over clock دارن رو مشخص کنین خیلی ممنون میشم . ( برای همین مادر برد مشخص کنید لطفا )
یه چیز دیگکه هم در باره TEC . وقتی هوای اطراف رو خوب خنک کنید راحت تر میتونید به اختلاف دمایی بالا و همچنین تبادل گرما در سمت گرم برسید . یعنی کارتون راحتتر میشه . مثلا یه کولر خوب روشن باشه که هوا رو درست دَرمون خنک کنه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فعلا همین اطلاعات ناقص و همین سوال های زیاد رو در دست داشتم . ببخشید اگه خیل طولانی شد .
فعلا بای

Bookmarks