[quote=Majid OC;94220]به بهادر جان گل
نگفته بودی از این خنک کننده های گنده big water thermaltake داری ؟!! کلک برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آره عز یز این پمپ ها مرخصه !! اول شروع می کنه هوا می کشه یعنی حبابای ر یز ودرشت هوا می بینی تو ماده
Coolant یکی ببین واشر یا این تیکه باید خوب چفت بشه معمولا از اینجا هوا می کشه بعدشم بهش فشار می یادو
می سوزه :

خوب این توضیح ها برا موقعی که نسوخته باشه اگه سوخته این پمپ های ز یر همه Qmax بالا یی دارند و پرتابه آب شون به سمت بالا یا همون فاکتورDelivery Head از 2متری 10هزار تومن هست تا 4متری 30 ،40، هزار تومن که خیلی خوبه و جواب این سیکل گردشی شما رو میده می تونین از ساختمان پلاسکو طبقه زیر همکف مغازه های آخر راهرو دارند تهیه کنید:

-----------------------

سلام دوستان ببخشید وسط حرفتون میپرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

دو نمونه پمپ هست توی ماشین فکر کنم کار شما رو راه بندازه
پمپ شیشه شور ماشین ( پراید قیمتش هم 3000 تومنه )
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

پمپ بنزین ( تقریباً 30000 تومن )
پمپ شیشه شور فکر کنم خوب باشه اما یه خورده صداش زیاده ولی فکر کنم بتونی توی مکانیزم الکتروموتورش دستکاری کنی .
پمپ بنزین هم گرونه اما از اونهایی که تنظیم موتور و برقکار اتوموبیل هستن میتونی یدونه دست دوم یا نیم سوزش رو بگیری البته این که میگن نیم سوز ( پره هاش یا ساچمه هاش یه خورده سائیده شدن ) که در حالت کاملاً سالم تقریباً 3 تا 4 بار فشار رو تولید میکنه که فکر نکنم شما همچین فشاری رو لازم داشته باشید
دو نوع هم وجود داره یکیش بیرون باک نصب میشه که یه خورده بزرگ و ضمخته که پروانه ساچمه ای رو هم دارن
یکی دیگه هم توی باک که اندازه باطری های سایز بزرگه فقط یکم طولش بیشتره صداش هم خیلی کمه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید