سلام
آقا من فکم بسته نمیشه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یکی کمک کنه . مجید کجایی که دهنم باز مونده . کمک . help me .
خدا وکیلی دم این دوست جدیدمون گرم . به خودم میگم که : خیلی قشنگ خورد تو پوزت . من که کیف کردم . دلم خنک شد .
ولی انصاف رو بخوایم رعایت کنیم ها همه رو کردی تو کوزه . اونقدر علمی و دقیق بود که هیچ حرفی روش نیست .
تمام صحبت ها 100 % تایید میشه . همشون .
این که TEC به درد کار توی کامپیوتر نمی خوره رو بنده به صورت تجربی قبول کرده بودم . ولی نمی دونستم اوضاعش اینقدر خرابه . فقط میدونستم که در مقابل مصرف برق فوق العاده بالایی که داره اصلا نمی ارزه که ازش استفاده بشه . یعنی حتی میشه گفت که بازدهی زیر صفر هم بگیم کمشه . ( علوم آماری رو برده زیر سوال . بازدهی منفی دیگه خیلی نوووووبره والا . )
راستی . از این سیستم یخچال آمونیاکی که گفتید هم خیلی خوشم اومد . البته می دونستم که از آمونیاک میشه برای کولنت یخچال استفاده کرد . ولی نمیدوتسم که میشه بدون موتور و کمپرسور هم این کار رو کرد . یعنی فکر می کردم یخچال هایی که با آمونیاک کار می کردن حتما یه چیزی شبیه به همین یخچال های امروزی بودن . ولی نگو که سخت در اشباه بودی و ...
آن کس که نداند که نداند که نداند . در جهل مرکب تا ابد دهر بماند .
ولی بازم به مرام شما که اقلا تا ابد دهر نموندیم توش .
بازم از لطف این دوست عزیز خیلی ممنونم . واقعا عالی بود . با این که خلاف قوانین انجمنه . ولی بازم ازت تشکر می کنم . یعنی راستش رو بخوای این پست رو بیشتر به دلیل قدر دانی از شما زدم .
فعلا

Bookmarks