سلامheavaz جان خوش اومدی عزیز!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط heavaz60 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوشحالم از اینکه این تاپیک به مرور زمان داره تعداد اعضای تست کننده TEC میره بالا ........برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله همون طور که اشاره کردید TEC اصلا قطعه پایداری از لحاظ رنج دمایی ولی برای کنترلش راه هایی وجود داره
که بهترین راهش اینه که طرف گرمش رو به شدت خنک کنیم مثلا با واتر بلوک ، یخ خشک ، Phase Cheng ،...که در تمام مدل ها از 60 وات گرفته تا 360 واتش برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید که در سایت های خارجی مورد بحث و بررسی قرار میگیره ودماهای منفی 100 درجه از این TEC 300 وات میگیرن !!
کلا هرچه وات TEC بره بالا کار کردن باهاش سخت تر میشه اشالله اگر تونستم حتما یک 160 واتش رو می خوام بخرم وتست کنم .
البته الان یه مدتی هست که دارم با 60 و80 واتش آزمایش میکنم ببینم میشه باهاش به پایداری و ثبات رسید یا نه ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قربانتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مجید

Bookmarks