محمد جان این حرف رو نزن عزیز من خجالت می کشم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بابا ما داریم درس پس می دیم پش شما دوستان برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم ممنون از لطفی که به من دارین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم اون اول که دیدم این کولینگ رو فکر کردم که کلا پمپه؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما یادتون هست که من از کی می گفتم ، که این قطعه پایدار نیست تازه من الان مدل 80 واتشم تست می کنم که بدتره ولی دارم تلاش می کنم پایدارش کنم من فکرکنم اشکال از نوسان آمپر یا همون شدت جریانه که در نهایت باعث
این نوسان دما میشه جالب اینه که من فکر می کردم سنسور ترمومترم خراب شده نگو این TEC قاطی کرده یعنی یه مدتی که از وصل شدن به جریان 12 ولت می گذره شروع به نوسان شدید آمپر می کنه که اشکال اینجا به منبع تغذیه وارده !؟؟ بازم باید بامولتی متر یه تست بگیرم
شما که هرچی می نویسی ما خسته نمی شیم می خونیم بلکه من به شخصه کیییییف می کنم ؛می خونم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چشم من که خودت می دونی شیمی بارم نیست ولی حتما رفتم ناسر خسرو می پرسم چی به چیه ؟!
قربونت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مجید

Bookmarks