سلام
فوق العاده بود .
در تمام مدتی که شما داشتی از این طرح میگفتی بنده مشغول خوندن دوباره سطر های بالایی بودم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . انقدر قشنگ از این طرح دفاع کردی که هنوزم در حال محظوظ شدن هستم . ( ممکنه همین الان برم خودم رو پرت کنم پایین برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
این که بنده فکر کردم گرما داره کجا میره این بود که اصلا فکر این رو نمی کردم که این جسمی که وسط قرار داره هیت سینک باشه . یعنی عکس ها یه جوری بود که فکر کردم مخزن کولنته . فکر می کردم که اون دو تا TEC که به هیت سینک وصل هستن در واقع دارن دما رو از اون جسم سیاه رنچ میگیرن ( چون فکر می کردم که مخزنه ) و کلا ایراد بنده به این خاطر بود که اصلا به عکس ها دقت نکردم و خودم هم نمی تونستم برم دنبال اطلاعاتش .
ولی در کل خیلی خوب بود .
فکر کنم دلیل پایدار نبودن دمای این وسیله همین استفاده از TEC باشه . البته نه اینکه پایدار نباشه ها . این که یهو از دمای 35 به 60 رسیده . و سیستم هم با این دما همراهی کرده . البته خوب تونسته توی همون دما هم نگهش داره . اونم تا 1 ساعت . به نظر میاد استفاده از TEC در ارتباط با CPU یه یه اشکال کوچولو به این طرح باشه . چون نوسان دمایی TEC خیلی سریع اتفاق می افته ولی اگه اون بلاک رو مستقیم میگذاشت روی CPU بهتر نتیجه میداد .
بگذریم . آدم هایی که نادان هستن نادانیشون با حرف زدن زیادشون مشخص میشه . ( این حرف از خودم نیست . قبلا شنیده بودم ولی یجور دیگه . یادم هم نیست از کیه ) پس نتیجه میگیریم ( که باید به خودم بگم ) : بسه دیگه . حرف نزنی کسی بهت میگه چرا ؟ راحت و آروم به کسی کاری نداشته باش دیگه . برو خوابت میاد . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ( مجید در جریان این آخری هست )
و اما ... هیچی . این رو همین جوری گفتم .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستی . من شیلنگ 10 که لازممه دارم . ولی دنبال 2 تا چیز میگردم . یا رنگی که خاصیت UV رو داشته باشه یا شیلنگی که این حالت رو داشته باشه . شیلنگش رو پیدا کردم ولی گرونه . و رنگش رو هم هر چی از هر کی می پرسم نمدونه که چی می خوام . حالا یکی کمکم کنه . اقلا اگه کسی راجع به رنگش چیزی میدونه بگه . چون بنده که تا حالا رنگی با این خصوصیات رو جایی ندیدم .
فعلا

Bookmarks