سلام .
ایول . ممنون از نظراتتون .
یه کاری رو امتحان کردم جالب بود . با فشار آب صداش رو خفه کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . یعنی با کاهش ارتفاع پمپ نسبت به محل بلاک باعث شدم که فشاری که بر اثر جرم خود آب به وجود میاد روی پمپ زیاد بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . این جوری همه هوای توی پمپ خالی شد . این جوری فقط با بلند تر گرفتن طول شیلنگ ها می تونم صدای پمپ رو به اندازه کاملا قابل قابل تحملی بیارم پایین . الان اگه وصلش کنم صداش برام مثل یه موسیقی عاشقانه می مونه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
راستی . یه چند تا سوال دیگه هم دارم . اول این کیس رو نگاه کنید تا بعد بپرسم .( من بد جوری تو کف اینم . کاشکی میشد یه جورایی کیسم رو این طوری رنگش کنم . ) :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این رنگی که شلنگ ها داره به خاطر کولنته ؟ یا از خود شیلنگه ؟ آخه این VGA water block ی که خریدم یه تیکه کوچولو شیلنگ 6.5 مم داشت که از خودش رنگ سبز منتشر میکرد . خیلی ازش خوشم اومد . یعنی به اصطلاح خود ترمال تیک UV بود .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه کسی جایی میشناسه از این شیلنگ ها بفروشن معرفی کنه دعاش می کنیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . بالاخص رنگ قرمز و سبزش . خیلی خوشگلن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوم : اون تیوب شیشه ای که کنار کیس هست رو نگاه کنید . در واقع تانک کولنته . کسی لوله شیشه ای یا پلالستیکی یا اکرولیک جایی ندیده این مدلی . خودم نظرم روی قطر بین 40 مم تا 80 مم بیده . حالا اگه کسی بشناسه کجا میشه تهیه کرد ممنون میشم بازم دعاش می کنیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
سوم این که : خیلی قشنگه .... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . کسی می تونه راهنماییم کنه که چجوری کیسم رو این جوری کنم . ولی به همین زیبایی بشه ها . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . ( البته این رو برای این گفتم که رو دلم نمومنه . میدونم باید توی تاپیک کیس مدینگ بگم . )
فعلا

Bookmarks