دوباره سلام .
شما درست می فرمایید . دمای CPU خودش عاملی میشه برای این که TEC فرصت نکنه برفک بزنه . برفک های روی TEC دیشب اونقدر سریع آب شد که اصلا انگاری از اولش نبودن . البته بعد از تموم شدن تست .
پایداری سیستم بنده هم توی نگه داشته دمای TEC در پایین ترین حدود ممکن حدود 2.5 ساعت بود . دمای آبش هم با وجود خنک نشدن در طی کل این 2.5 ساعت تست حدود 60-70 باید می بود . دماش دستم رو نسوزوند ولی خیلی زیاد بود . یعنی میشد بگی آب داغ شده ولی اونقدری نبود که باعث تحریک پوست بشه . متاسفانه با وجود یه دما سنج خوب برای این کار ( دما سنج جیوه ای که خیلی هم دقیق هستن ) به فکرم نرسید که این کار رو بکنم .
شاید به خاطر این که سیستم کولینگ تاور خیلی عملی شدنی نیست ( با توجه به اون کیفیت و پرفرمنس خنک کنندگی در تاور های نیروگاه ها ) بیام یه رادیاتور دست دوم و تعمیری یخچال صنعتی یا کولر گازی بگیرم و باحاش کار کنم . آخه اونا خداییش خیلی خوب خنک می کنن . مگه میشه اون گرمای شدیدی که CPU تولید میکنه رو با یه چیزی مثل رادیاتور بخاری پراید و از همه مهم تر فقط با یکی دو تا فن که در مقابل فن های کندانسور هیچ محسوب میشن خنک کرد ؟ و اصلا خنک نگه داشت . این جوری فقط نمی زاری دما زود بالا بره . یعنی اگه می خوای کار 6-7 ساعت در روز داشته باشی 2 تا رادیاتور بخاری پیکان که سری شدن هم می تونه کم باشه . البته با توجه به فن میتونه بسیار موثر هم باشه .
راجع به کولینگ تاور هم به زودی یه توضیحاتی مختصر میزارم و میگم چه طرحی رو نتونستم عملی کنم و ایراد هاش کجا بود که لا اقل دوستان هم فکر کنن و رفعش کنیم . حیفه که نشه کولینگ تاور ساخت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
آقا از نظر جهت جغرافیایی بگو این خیابون که گفتی کجای توپ خونه است . فوم عایق بندی توی نظام الاطبا دیدم . ولی فقط یه نفر رو پرسیدم اون پول خون باباش رو می گرفت . فکر کنم حدودا 1500 * 1800 م م بود با گوشت 10 م م . اگه اشتباه نکنم میگفت 20 تومن یا یکمی بالاتر . همون مقع اومدم بیرون . اگه کسی می خواد توی کارش از فوم استفاده کنه برای عایق بندی بهتره از ورق استفاده کنه . اگه بخواید دنبال شلنگ باشید ممکنه با اون قطری که میخواید هم پیدا بشه ولی مجبورید 10-20 تومن ( حد اقل ) پول هر مترش رو بدید و اون قدری هم که شما می خواید بهتون نمیدن . ( این قیمت ها مال نظام الاطبا هستش و شاید توی این خیابونی که شما می فرمایید ارزون تر بشه یه چیز خوب پیدا کرد .
توی تاپیک فاز چنج راجع به اسپری های selfom گفته بدن . این اسپری ها خیلی خوب جواب میدن . البته برای نیتروژن بهته استفاده بشن . ولی خوب دیگه روی کل برد رو باید با یه لایه فوم ابر مانند بپوشونید و بعد روی اون رو تا یه ارتفاع خاصی پر کنید از selfom . این رو با سلفون اشتباه نگیرید ها . این اسمش هست سلفوم . توی بازار هم ایرانیش هست هم ترکی و هم انگلیسی . ترکش رو من خریدم قبلا حدود 4000 تومن . بیشتر هم فکر نکنم شده باشه . اون دو تا هم 500 تومن کمتر و بیشتر از اینن . ( همون ایرانیه هم کار مار و راه میندازه . تفاوتشون بیشتر روی موندگاریه . که ما هم برای یک بار ثبت رکورد می خوای و بس . )
ای بابا . کاشکی حد اقل آقایون IMAN و nobody هم یه نظری فوحشی چیزی راجع به این کار های ما میدادن . یادشون گرامی .
منتظر جواب سوالم راجع به اون کولنت هستم . ( زود باش دیگه چقدر لفتش می دی پسر ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید به یاد معلم حسابان سوم مون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . بنده خدا برای ما همش این جوری بود : دفتََ َ َ َ َ َ َ َ َ َ َ َ َر ...:tussor: . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . یادش بخیر . )
فعلا