Part Number: TEC1-12706Voltage: 12VCouples: 127Umax (V): 15.2Imax (A): 6ΔTmax(℃): 67QM(W):61.0 WResistance ( Ω): 1.90 ~ 2.20Dimensions: 40x 40x 3.9(mm )Weight:50(2pcs)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
با سلام
امروز رفتم چندتا tec گرفتم به شماره tec12706
وقتی حالت عادی امتحان میکنم و قسمتی که گرم میشه رو با هتسینک خنک میکنم
خیلی خنک میکنه
ولی وقتی رو cpu میزارم و طرف گرمشو با ایر کولینگ خنک میکنم دما میره بالای 90
حتی 3 تا tec رو روی هم میزارم و آخری رو با ایر خنک میکنم ولی باز همون داستانه
چیکار کنم جواب بگیرم ؟
|
Part Number: TEC1-12706Voltage: 12VCouples: 127Umax (V): 15.2Imax (A): 6ΔTmax(℃): 67QM(W):61.0 WResistance ( Ω): 1.90 ~ 2.20Dimensions: 40x 40x 3.9(mm )Weight:50(2pcs)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط serpens13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
پیشنهاد می کنم این تاپیک رو بخونید به صورت کامل تا خیلی از کار کردن با تک دستتون بیاد
کد:http://pcnetwork.ir/showthread.php?t=16520
New Season
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید من خیلی دنبال این tec می گشتم چند خریدید؟؟!!
مشه قیمت رو بگید اسم مغازه رو هم لطف کنید؟
|
الان 110 می ریزه جممون می کنه می گن اسپم می دید اما بزا بگم:
نگفتید چند. حدودا بگید گول نخورمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من اهوازم
Curtis (17-10-09)
ممنون برای طرز کار باید یکم الکترونیک بلد باشی فکر کنم باید برای کنترلش یه مدار پیدا کنید که یکم تو سایتها و وبلاگهای مربوط به الکترونیک بگردید پیدا میکنید.
موفق باشید.
ااااابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط curtis برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این کیت های آماده مشهد کیت و مهران کیت آمادشو ندارن؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks