با سلام خدمت شما باران جان:
البته ما در اینجا که نمیخواییم نیتروژن تنفس کنیم. بحث سر تنفس احتمالی اون در حین کار با نیتروژن و تبخیر اون در حین اورکلاکینگ هستش که تنفس احتمالی اون در فضای باز عوارضی به دنبال نخواهد داشت. دلیلش هم همانطور که ذکر کردم به خاطر پیوند قدرتمند اون هست که در دما و فشار عادی خیلی سخت اون هم فقط با چند عنصر خاص وارد واکنش میشه. وگرنه از این نظر که با زیاد شدن غلضت نیتروژن از حالت عادی اون و در مقابل کم شدن غلظت اکسیژن باعث ایجاد کسالت و اگر هم غلظت اکسیژن خیلی کمتر باشه ایجاد احساس خفگی میشه بحثی نیست. چون همه میدونن که بدن ما اکسیژن مصرف میکنه اما نیتروژن رو بدون هیچ مصرفی خارج میکنه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BaRaN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای خشک کردن برخی ظروف. نمونه بارزش در پالایشگاه یا پتروشیمی شیراز هست. اگه قبول ندارید خودتون می تونید تحقیق کنید. حتی یکی از اساتید برای ما تعریف میکرد که دوران کارآموزی اونجا بودند و یه کار آموز به اشتباه میخواسته شیر نیتروژن رو باز کنه و همونطور که خودتون هم ذکر کردید به دلیل دمای بسیار پایین اگر با بدن تماس مستقیم داشته باشه باعث ایجاد عوارض میشه و در این هنگام هم سرپرست آزمایشگاه که این صحنه رو میبینه سریعا با پا یه لگد به اون بیچاره میزنه تا سریعا قبل از اینکه اتفاقی بیفته اون رو دور کنه. راستی اگه زنده باشه فکر نکنم دیگه بهش بگن جسم!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BaRaN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بسیار خوب. من هم که جایی نگفتم چنین چیزی نیست!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BaRaN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بلاخره ساختارش که همونه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BaRaN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاملا قبول دارم قربان! منم نگفتم بدن میتونه مستقیما نیتروژن مایع رو تحمل کنه. این رو هر کسی میدونه!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BaRaN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درسته. تازه قدرت اکسندگی بالاش هم یه طرف!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BaRaN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله قبول دارم که به اشتباه نوشته بودم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BaRaN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله و من هم به همین دلیل به این دوست خوبمون گفتم از نیتروژن مایع استفاده کنند! چون ظاهرا ایشون تصورشون این بود که نیتروژن بی بو و کشنده است! البته بی بو هست ولی کشنده نیست!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BaRaN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینجا فقط من دارم تعجب می کنم که جناب JEskandari چگونه از اکسیژن 100 درصد خالص برای تنفس بیماراشون استفاده میکنند!!!
در آخر هم از شما تشکر میکنم که در بحث شرکت نمودید. نتیجه بحث هم این شد که استفاده از اکسیژن مایع برای کولینگ به هیچ وجه مناسب نبده و استفاده از نیتروژن مایع عاقلانه تر هست.
Bookmarks