کانتیر امیر علی جان به دلیل تحمل نکردن چسب در دمای -200 درجه خورد شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عضو VIP شهرسختافزار
کانتیر امیر علی جان به دلیل تحمل نکردن چسب در دمای -200 درجه خورد شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Olesius برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
New Season
D J V A H I D (27-12-08), Game (27-12-08), Olesius (27-12-08), ripek (26-02-10)
|
|
اره کانتینرم وقتی از LN2 پر بود یک دفعه خورد شد اونم بخاطر استفاده از پلاستیک زیر دهنه ی دسشوییبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ripek (26-02-10)
कभी हार
این هم چند تا عکس از کار دو هفته پیش که با بلاک بچه های شرکت دریا هست و بلاک خودم یک هفته بعدش تازه رسید ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این هم دما با ولتاژ 1.8 ولت برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید :
این بلاک را قرضی از شرکت دریا گرفته بودم برای اون روز و کمربند و ... نداشتم برای همین انتقال حرارت که پایین بود هیچی درست هم نمیشست روی CPU با این وجود با ولتاژ 1.85 در حالت لود دما به 35 درجه رسید ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منتظر نظرات دوستان هستم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
D J V A H I D (28-12-08), Labyrinth (29-12-08), M A H R A D (06-01-09), Majid OC (01-01-09), nVIDIA (29-12-08), Olesius (28-12-08), ripek (26-02-10), sadeghros.1 (28-02-11), Stream (28-12-08), vandelin (26-02-10), ViViD (28-12-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks