[/quote]
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط J.Omrani برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
انشا ا... در نمایشگاه اصفهان با همین بلاک کار خواهم کرد و در اونجا تست خواهیم کرد
با سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AL! REZA برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راستش بچه های فروم اکتیو شدند فقط متاسفانه تاپیک هایی که زده میشه در صورتی که اسم درست براش باشه و تخصص فرد باشه فوری پاسخ داده میشه
فکر کنم این فقط مشکل شما هست و هیچ کس این مشکل رو نداشته باشه شما با فایرفاکس تست کن احتمالا مشکلتون حل میشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ASRE_NOVIN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Extreme برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسی نیما جان نظر لطفت هست
انشا ا.. تا اول هفته دیگه نتایج ثبت شده در هنگام نمایشگاه رو براتون قرار می دهم
به دلیل استفاده از گردله 100 یا همون شمش مس 100 و نبود این مس مجبور به این شدیم که چند رو منتظر باشیم قیمت مس معمولی 9.000 تومان هست و هر چه از گرده 80 mm بالا تر میره قیمت بیشتری هم پیدا می کنه مسی که برای من در اومد کیلویی 11.000 تومان هست و قیمت کلی اون حدود 100.000 تومان مس خام شد که برای تراش کاری و کار های جانبی مبلغ 150.000 تومان هزینه شد و عایق صنعتی به همراه فیکسر و ... نزدیک به 16.000 هزینه بر داشت که در کل مبلغ 266.000 تومان در اومد بغیر از اینکه برای رفتن تا تراش کاری من باید 30 کیلو متر و شاید بیشتر مسافت طی می کردم
موفق و پیروز باشید
معین
Bookmarks