ببین معین جان...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BaRaN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عکس پایین گویای همه چیز هست! گوشتی که در کف بلاک گذاشتید بمونه, به شیارهاا برتری داره! یعنی نسبت شیارها به گوشت ناچیز هست...
در واقع در فاصله بین شیارها شما گوشت مسی دارید به ضخامت حدود 21mm ...
انتظار دارید این گوشت سرمارو از شیارها بگیرند یا سطح رویی؟؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من نمی خوام ارزش کار شما یا آقا محسن عزیز رو کم کنم!
ولی اگر 4 سوراخ بزرگ به قطر 12-15 mm و 4 سوراخ کوچک بین سوراخ های بزرگ می زدید انتقال حرارتی بهتری می داشتید...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks