تمام پستهای فینگلیش صفحه قبل به فارسی تبدیل شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Administrator
تمام پستهای فینگلیش صفحه قبل به فارسی تبدیل شد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
I M A N (14-05-08), Mahdi_Moosavi (14-05-08), Majid OC (14-05-08), Mehran coyote (16-12-12), nobody2000 (14-05-08), PCminister (14-05-08), Shahryar (14-05-08)
|
|
عضو VIP شهرسختافزار
یعنی ترکوندی مهراد !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید لنگه نداری !! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
.
.
....
......
2008 (15-05-08), I M A N (14-05-08), M A H R A D (14-05-08), Majid OC (14-05-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M A H R A D برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون
من هم اين پست آخر رو تبديل كردم
دوستان ديگه هر جا غلط املايى ديدن يا تبديل نادرست ببخش
آخرین ویرایش توسط nobody2000 در تاریخ 14-05-08 انجام شده است
2008 (15-05-08), I M A N (14-05-08), Labyrinth (14-05-08), M A H R A D (15-05-08), Majid OC (14-05-08), Mehran coyote (16-12-12)
کاربر شهرسختافزار
خب من اصلا دیگه چیزی نمی تونم بگم !؟!!
به قدری توضیحات کامل و دقیق بود که تو کفم؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دمت گرم امیر جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و تشکر از مهراد عزیز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اصلا غلط املایی نداشت:1. (27):
.
.
.
.
ولی بازم چند تا سوال دارم:
1.من تازه فهمیدم این TEC چیه خب من از دور دیدمش و توی این آب جوش و آب سرد کن ها که باهمه استفاده میشه خب این خیلی بهتر از واتر بلوک هستش دردسر نیتروژن مایه رو هم نداره
میمونه مشکل برفک زدنش که اونم اگه بشه پوشش یا یه چیز کاسه مانند از جنس چوب یا پلاستیک
دورش بذاریم که از نفوذ برفک به مادربرد جلوگیری کنه خیلی خوب میشه
2.وقتی تعداد این tec بیشتر بشه یعنی از دوتا بیشتر برای یه cpu آیا خنک کننده گیش تصاعدی
میره بالا مثلا 45- میشه75 - یا تست نکردی ببینی چند میشه ؟
3.این طرحی که من دادم برا واتر بلوک نیتروژنی چطور اصلا به نظرت عملی هست یانه دردسر داره
البته 50 - درجه کجا 197- کجا یعنی همونextremecooling خیلی اختلاف دما هست یعنی فیریز واقعی من نیتروژنش هم گیر آوردم مسله بعدی اینکه باید نیتروژن در واتر گردش سریع تر از آب داشته باشه نظرت چیه؟
4.یه فکر دیگه میشه به جای رادیاتوری که در واتر بلو ک آب رو در دمای معیینی نگه میداره از همین tec استفاده کرد یعنی آب رو مثل آب سرد کن خنک کنه از اونور هم با هیت سینک خنکش کنیم تا داغ نکنه یا ازش آب جوش بگیریم چایی درست کنیم همون چایی ساز برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
5.اگه میشه از این tec بیشتر عکس بزار یا سایت معرفی کن که با tec اورکلاک کرده باشن cpu
رو می خوام ببینم تا چقدر اووور میشه با tec!!
6. یه هدف کلی هم برای ادامه تاپیک مطرح کنین تا با هم بحث کنیم
خیلی ممنون از وقتی که برای جواب دادن به سوالاتم می زاریبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه میشه رو شماره پاسخ بده
آخرین ویرایش توسط Majid OC در تاریخ 14-05-08 انجام شده است
I M A N (14-05-08), Karaya1 (10-11-14), Labyrinth (14-05-08), Mehran coyote (16-12-12)
2 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 2 میهمان)
Bookmarks