لطفاً قبل از ساخت پروژه حتماً این مطلب رو بخونید :
سلام دوستا ن عزیز
در مورد ساخت کانتینر شما چرا بدنه کانتینر رو از جنس مس ساختید ؟ اصلاً چرا باید برای بدنه از فلز استفاده کرد که بعد بخواهیم اونو عایق کاری کنیم ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میتونستید خود کانتینر رو از جنس دیگری بسازید و فقط سطح مقطعی رو که با سی پی یو تماس داره رو از جنس مس بسازید ، اینطوری هم تا حد زیادی از اطلاف حرارت و خروج سرما جلوگیری می کنید ( عایقکاری کمتری نیاز هست ) و هم از هزینه ساختتون کمتر می کنید و هم اینکه نسبت به مس خیلی سبک تره و فشار وزنی کمتری رو به برد مادر میارید در ضمن کار تمیز تری هم ارائه میدید . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکی از جنس هایی که توی همه تراشکاری ها گیر میاد تفلن هست که شبیه پلاستیکه ، سفید رنگه و به صورت مفتول های ضخیم یافت میشه و خیلی هم خوش تراش هست میتونید اون رو به شکل لوله در بیارید و انتهای اون رو رزوه دار ( دیس ) کنید سپس قطعه مسی کف رو هم رزوه دار کنید و اونها رو به هم پیچ کنید تقریباً میشه گفت نیازی به آب بندی نداره چون خودشون با هم صتح آب بندی تشکیل میدن ، البته بستگی به تراشکارتون داره ولی در صورت نیاز به آب بندی میتونید این کار رو توسط چسب های مخصوص مثل پرماتکس انجام بدید ( از خود تراشکار راهنمایی بخواید ) .
و هم اینطور میتونید از لوله های معمولی مثل لوله سبز یا لوله های از این قبیل هم استفاده کنید( غیر از پی وی سی ) ، مهم فقط قسمتی هست که با سی پی یو تبادل حرارتی میکنه .
راستی برای اینکه خرجتون کمتر بشه می تونید قسمتی از کار رو که حساسیت زیادی نداره رو ببرید مراکز فنی حرفه ای دولتی که تراشکاری دارن و از اونها کمک بگیرید ، من خودم چند بار برای پروژه دانشگاهم پیش اونها رفتم و کارم رو راه انداختن ( با اینکه آشنا هم نبودن ). برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشید .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks