PUMAOC (19-11-09)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدفکر کنم شما مفهوم t.e.c رو درست متوجه نشدید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein.ir برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این لینکی که شما دادید مربوط به یه cpu cooler میشه نه t.e.c .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به اول همین تاپیک مراجعه کنید.
PUMAOC (19-11-09)
خوب شما بهترین کاری که می تونید بکنید اینه که اول یه پاور مجزا واسه tec تون انخاب کنید!(آماتوری).
یا که بدید ترانس 15 ولت آمپر بالا براتون بپیچن که حدود 10 تومن باید بشه.
وایسا ببینم داداش شما اشتباه متوجه شدید این که TEC نیست .! این کولر(ایر کولینگ) هستش و ربطی به tec نداره!
برای مشکل شما هم فکر کنم یا خوب نسبش نکردید! یا خمیر 500 تومنی زدید! یا تو کویر زیر نور خورشید زندگی می کنید! چون این کولر خوبیه و تواناییش بیشتر ایناس.
(باید سوالتونو یه جا دیگه مطرح می کردید دوست عزیز)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
سلام به همه دوستان گرامي قبل از اينكه بحثي رو شروع بكنم اول خودمو معرفي كنم اينجانب حامد م مخترع سيستم سرما ساز و گرما ساز بدون نياز به گاز هستم كه در اداره ثبت مالكيت صنعتي به ثبت رسيده و به قول معروف يعني مخترعيم و اميدوارم يه حركتي بكنم .
من تونستم با روش پلتير كولر ماشين بسازم و هركي خواست توليد كنه به ايميل من يه درخواست رسمي بزنه تا در خدمتش باشيم .
کسی میدونه این tec رو از چه جور جاهایی میشه تهیه کرد تو ایران هم این قطعه رو با همین اسم میشناسند ؟
ViViD (21-06-11)
این قطعه رو از فروش لوازم الکتریکی یا فروشگاههای لوازم یدکی یخچال و آب سرد کن میشفروشند
استفاده بیشترش هم در آب سرد کن هست
اگر خواستید بگیرید به صاحب مغازه بگید ترموالکترو خودش متوجه میشه وات بالایی هم بگیری بهتره
Going To Change New HardWare Soon
Moein (21-06-11)
سلام خسته نباشید.من دارم آبسردکنه ترموالکتریک درست میکنم چند تا قطره رو صحفه ش آب ریختم یخ نزد ۴۸ وات هستش.چند تا فیلم دانلود کردم دیدم اونا یخ میزنه.آب کلمنو سرد نکرد مشکل کجاس.ممنون اکه راهنمایی کنید
الان هم پست های اعضا و عکسهایی که گذاشته بودنو خوندم داخل عکسا ترمو الکتریک یخ زده بود.این کولدر من هیت سینک فن و...داره اما یخ نمیزنه.
آخرین ویرایش توسط amir.k در تاریخ 30-05-15 انجام شده است
اگر هیتسینکتون خوب اتچ شده باشه منبع تغذیتون مشکل دارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط amir.k برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احتمالا ولتاژ یا آمپر پائینه
|
من الان باید برم برای سرد کردن این کولدره.باید از واتر کولینگ استفاده کنم.یعنی سمت گرمشو به هیت سینک که شما میگین جواب نمیده.پروژه آبسردکن دارم.یا از ترمو الکتریکه همون کولدرtec
- - - Updated - - -
من الان باید برم برای سرد کردن این کولدره.باید از واتر کولینگ استفاده کنم.یعنی سمت گرمشو به هیت سینک که شما میگین جواب نمیده.پروژه آبسردکن دارم.یا از ترمو الکتریکه همون کولدرtec
sp_taksetareh (18-09-15)
سلام به همگی
ممنون بابت تاپیک
مفید بود
من دو تا قطعه هیت سینک خریداری کردم هر کدوم به قیمت 20 هزهر تومان
از روی نوشته روی قطعه tec1-12710 متوجه شدم ده امپر هست
اونطور که متوجه شدم این المان ها چین و امریکا داره که مدل امریکاییش چند برابر قیمت داره
این المان رو به برق اداپتور 10 ولت و 1000 میلی امپر وصل کردم
در حدی بود که فقط یه کم سرد شد
بعد وصل کردم به باتری ماشین
سرد تر شد ولی نتیجه گیری کلی من این بود اون اختلاف دمای 70 درجه چرته
اضافه کنم
هیت سینک هم با خمیر سیلیکون وصل بود بهش و فن هم داشت
انچنان گرم نشد
دمایی حدود 30 تا 40 درجه
بنده برای خنک کردن دوربین دیجیتال میخواستم
که دمارو حداقل تا ده درجه زیر صفر ببرم
و توی طبیعت این کارو انجام میدم کنار ماشین و با برق فندکی ماشین
حالا دوستان چی پیشنهاد میدن ؟
و این که بعد این رو به ابسرد کن ماشین تبدیل کنم با یه کلمن که جداره داخلش فلزیه
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks