برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Majid OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اصلا معلومه چی میگی ؟
درسته مال ترمال هست . واتر برای اون نیست گفتم یکی از دوستانم داره رفتم پیشش تحقیق کنم بالاخره اون واتر داشت از من بیشتر اطلاعات واتر داره ! گفت ماله من پمپش سوخته دیگه حال نمیده برم پمپ بگیرم بعد اگر میخوای ببر هر موقعه هم پول داشتی پولشو بده ولی یه فن معمولی باید بهم بدی ! منم گفتم فعلا بزار ببینم که چی میشه ! بنده خدا چند روز هم سیستمش خابیده ! برای همین گفت حداقل اگر نمیخوای فن بیار برام تا کارم را بیوقته حالا معلوم نیست که مشتری باشی یا نه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مگه بهادر هم از این نوع داره ؟ اون که V1 داشت ! اونم پمپش سوخته ! نکنه کلا هر پمپی بزاری برای اون مدل میسوزه آره ؟
من از یکی پرسیدم گفت که 212 دو نوع هست یکی تو خالی و یکی هم تو پر به خاطر همین دیدم که ریسکش بالاست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید بیخیال بلاک کردنش شدم یعنی ترسیدم !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
چی چند در آمد چی سر دادم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks