سلام دوستان.
من سامانم , دانشجوی مهندسی IT دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی.
خیلی وقت پیشا به فکر ساختن یه سیستم water cooling افتادم ولی امکاناتم خیلی کم بود.
الان دارم با استفاده از دستگاه CNC ودستگاه فرز برای cpu و GPU و chipset ام water block درست میکنم.
دقت این دستگاه ها فوق العاده زیاده و بی شک بلاک هایی که درست می کنم از مدل های گرون قیمت کاخونه ای بهتر کار میکنن.
وقتی بلاک ها رو ساختم حتما عکس ها شو براتون up میکنم.
کار شماها به کجا رسیده؟
خوشحال میشم باهاتون تبادل اطلاعات کنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ایمیلم:saman_voice2006@yahoo.com وsaman.voice2009@gmail.com
سلام و خوش اومدی

سامان خان اگر لطف کنی و عکس بزاری خیلی ممنون میشم ، البته حاضرم سر پرفورمنس باهات مسابقه بدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

ولی از الان بهت بگم که مشکل اصلی واتر کولینگ یه بخشش به بلاک مربوط میشه بخش عمدش به سیستم خنک کنندش بستگی داره

مثلا برای این قطعاتی که گفتی بسته به نوعش بین ۲۰۰ تا ۱۰۰۰ وات حرارت تولیدی وارد مایع میشه

حالا بایستی به یه طریقی این حرارت رو از آب بگیری بعضی از دوستان میان از رادیاتورهای کوچک استفاده میکنند و اونو سری با بلاکهاشون میبندند

در این حالت فشار لازم به رادیات نمیاد و مایع درست خنک نمیشه

البته با رادیادتهای بزرگ و پمپ قوی هم آنچنان نتیجه دلچسبی نگرفتم ( رادیات نیم متری با 16 تا فن 12 سانتی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )

یه آب سرد کن جزبی ساختم ( یه چیزی تو مایه‌های بخاری نفتیای قدیم ) بد نشد ولی باز نتونست همه قطعات رو روی آور کلاک جواب بده

سیستم فریونی هم بد جور صدا داره و یه جورائی نمیصرفه

اینها رو گفتم که بعد از تست مثل بعضیا تو لک نری و بدونی از کجا خوردی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

منتظر دیدن طرحهای خوبت هستم

موفق باشی