سلام آقایون
آقا من دیگه مثل قدیم نمیتونم همیشه بیام تو سایت . ببخشید با فاصله زمانی پست میدم .
من گفتم که وقتی می خوای coolant tank رو بزاری توی حیاط بهتره حدودا 10-20 % اتیلن گلیکول بریزی توی آب . اگه از همون آب رادیاتور هم استفاده کنی بد نیست . این برای اینه که آب توی تانک یخ نزنه و وقتی هم که دما شروع کرد از 4 درجه پایین تر بره یهو نبینی سیستمت داره نشتی میده روی مین . چون آب با کاهش دما از 4 درجه به پایین افزایش حجم داره که با مواد ضد یخ تا حدود این مشکل رفع میشه و کمتر مشکل ایجاد می کنه .
بلاک VGA با چیپست یکی هست . ولی مشکل اینجاست که برای چیپست باید جای شلنگ عین بلاک CPU باشه . یعنی روی سطح فوقانی بلاک . ولی مشکل اینه که توی بلاک VGA ورودی و خروجی روی یکی از لبه های جانبیه . برای همین هم تقریبا نمیشه جای هم استفاده کرد . آخه شلنگ هاش جلوی وسایل دیگه رو میگیره . در اکثر مواردی که خود Tt برای چیپست داره هم بلاک رو شبیه به CPU block ساخته فقط یکمی کوچولو تر .
آقا اردلان . شما اگه دمای آب رو اندازه بگیری به شدت متعجب میشی . چون احتمالا دماش تقریبا روی 20 هست . با این وجود داره CPU رو تا 50 درجه نگه میداره . ( این که این اختلاف دما بین کولنت و CPU باشه رو فقط حدس میزنم . ) حالا شما اگه بخوای پرفرمنس خوبی داشته باشی و خیلی هم خرج نکنی باید بری یه دونه از این گریس سیلیکون های سرنگی بگیری که توی تهران حدودا 400-500 هست . البته میتونی zerotherm بخری ها . ولی یه سرنگش به اندازه کل سیستمی که شما ساختی قیمت داره . نمی ارزه . تفاوت کار کردش هم نمی ارزه به تفاوت قیمتش . ( البته برای دماهای معمولی و سیستم هایی که ابتکاری هستن ها . وگرنه حتما بدونید zero therm یه چیز دیگه است . ) منظورم اینه که شما با خمیر های معمولی می تونی به حدودای 25 هم برسی . ولی اگه از zerotherm استفاده کنی یهو میاد روی 20 . دیگه نظر خودته . فقط حتما از خمیر استفاده کن و حتما هم طوری خمیر رو بزن که ذره این حباب بین بلاک و CPU نمونه . همین
آقای سوپرایزر . امید وارم شما هم با موفقیتت کارت رو به پایان برسونی . فقط یه چیزی بهت بگم که کارت رو درست حسابی تموم کنی . اولا جنسش . اگه مشکل مالی نداری از مس بسازی خیلی پرفرم تره . ولی آلومینیم نسبت به هزینه ای که بر میداره اگه درست طراحی بشه ( چون خوش تراش تر هم هست ) یه نتیجه ای میده که انگاری با مس فرقی نداره . تازه کم هزینه تر هم هست . هم تراشش و هم خودش . ولی یه نکته خیلی مهم اینه که بگرد دنبال بهترین طرح ها . مخصوصا طرح هایی که حالت مارپیچ دارن . اگه بتونی اون ها رو کار کنی خیلی خوب میشه . چون فلز کمتری می خواد می تونی از مس بسازی و پرت تراشت هم کم میشه و خداییش هم چیز توپی میشه . میتونی از یکی از طرحهایی که آقای nobody گذاشته بود استفاده کنی . از آقا مجید بپرس بهت می گه کدوم رو میگم . همونی که بدنه از برنج بود و قسمت اتصال به CPU از مس بود .
در کل بازم این رو به همه میشه . اول طرحها رو خوب بررسی کنید و بهترین رو نسبت به هزینه و بودجه انتخاب کنید .
راستی . کسی خواست پمپ بخره توصیه می کنم نره دنبال پمپ هایی که سرعت بالایی دارن . یه چیزی در حدود 800 لیتر در ساعت خوبه . بهتره بیشتر از 1000 لیتر در ساعت نباشه . چون واقعا میشه با سرعت های حدود 400 هم بهترین نتیجه ها رو گرفت و هزینه کمتری برای پمپ گذاشت . برای شلنگ هم اگه می خواید خوشگل باشه شلنگ ها Tt رو دست ندارن . اگه نمی خواید اونقدر هزینه کنید می تونید از شلنگ تراز استفاده کنید . اگه هم می خوای چیزی بیانبین این دو تا باشه شلنگ های پینوماتیک و یا حتی شلنگ های پرفشار آب خوب هستن . فقط بدیشون اینه که دیگه شفاف نیستن . ولی قشنگ میشن . برای اتصالات هم می تونید از کانکتور های Tt استفاده کنید که البته برای کسایی که می خوان کمتر هسزنه کنن همین سرشلنگی های برنجی عالیه . یه گزینه دیگه هم هست که نمیدونهم جواب میده یا نه . سرشلنگی های پینوماتیک که خیلی محکم و با دوام هستن . البته از نزدیک ندیدمشون . ولی فکر کنم خوب نتیجه بدن .
در کل . امید وارم همه موفق بشن با هزینه های کمتر بزنن رو دست سیستم ها Tt تا دیگه اونوریا شاخ بازی در نیارن .
ما یه مشت سربازی جون به کف * عزرائیل با اکیپ ما جوره پس
کمک حال همیم حتی با پول کم * یکم رپمو مزه کن شوره نه ؟؟؟؟؟
چون ما شورش رو در آوردیم و زدیم * کل اونوریا که به اونا گوش ( باج ) ندیم
راستی . مجید جان . دلبندم من کجام به استاد می خوره ؟ هنوز دانشجویی بیش نیستم . که البته فکر کنم همون هم نباشم .
فعلا

Bookmarks