Overclocker (15-09-08)
خب عزیز اون عکسی که برام گذاشتی رو من بررسی کردم از اونجا که گفتم با کاتر ببر و
قطر اون دایره رو داخلی و خارجی رو به من بگو ببینم چه سر شیلنگی باید بهش بخورونیم؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Overclocker (15-09-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Majid OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داخلی 2.5cm و خارجی 2.7cm
حسین جون میری ابزار فروشی میگی " سر لوله یا سر شیلنگی گاز " به اینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اندازه که می گید می خوره ودر داخلش جا میره راستی نوار تفلن هم بزن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Overclocker (15-09-08)
مجید جون ممنون از راهنمایی هات برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به محض اینکه گفتی اندازه بگیر من گرفتم میخوای چه کنی و رفتم وسایل مورد نیاز را خریدم و این شد :
بازم تشکر میکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
احسنت بر شما ! حس ششم خوبی داری ! (چه ربطی به حس ششم داشت)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله منم همینو می خواستم عین این شکل شد:
اون طرف که با چسب آکواریوم بستی رو باز کن و سر شیلنگی رو نصب کن و آب رو داخلش وارد کن ببین عمل پمپاژ انجام می شودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشی
مجیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Majid OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منظورت را متوجه شدم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
صرف نمیکنه که بازش کنم کلی چسب میبره و کلی هم طول میکشه تا خشک بشه !
ممنونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 15-09-08 انجام شده است
|
Thermaltake Launches Northbridge Water Block
شركت thermaltake اقدام به عرضه بلاك چيست مادربرد كرد .
http://www.hardwaresecrets.com/news/3295
سلام .
راستش بنده این اطلاعات رو در آوردم . یه چند تایی N.B water block و همچنین یه چندتایی هم برای VGA از شرکت ترمال تیک پیدا کردم که توی سایت فونیران هم جزو قطعاتی بود که عرضه می کنه . البته برای بعضی هاش قیمت گذاشته بود . اگه خواستید برید توی سایت خود فونیران ببینید . لینکش رو هم پایین میزارم . اینم بعضی از water block ها که برای N.B عرضه کرده و بعضی هم برای انواع گرافیک nvidia و ATI :
1 - aqua brazing w3 ( cl - w0083 . این برای چیپست هستش . برای این قیمتی نداشت .
2 - aqua brazing w2 ( cl - w0088 . این رو برای گرافیک عرضه کرده . قیمتش هم 3 هستش .
3 - aqua brazing w1 ( cl - w0087 . یادم نیست این مال چی بود و قیمت هم نداشت .
4 - VGA water block ( cl - w0038 . تابلوهه که برای گرافیکه . قیمتش هم نگفته بود .
این یکی هم برای CPU بود : CPU water block ( cl - w0010 . قیمت هم نداشت .
اینم لینکش:
http://www.phoniran.com/_-fa/pre-cat...=f,598,607,413
و اما قرض از حرف های بالا . می خوام بدونم با وجود این که نمایندگی های معروف فونیران مثل سیما و سبز سیستم این قطعات رو که در بالا گفتم نمیارن ، میشه مستقیم از خود شرکت گرفت ؟
ممنون
فعلا
![]()
دلا غافل ز سبحانی چه حاصل ؟
اسیر نفس و شیطانی چه حاصل ؟
بود قدر تو افزون از ملائک
( ولی ) تو قدر خود نمی دانی چه حاصل ؟
سلام:
توی سایت رایانه صبا واتر بلوک گیگا بایت رو می فروشه ولی زیرش قیمت نزده ...
با سلام
من یه مشکلی با .واتر بلاکی که ساختم دارم
اونم اینه که اصلا دمای CPu پایین نمیاره
عکسش میزارم تا شما هم ببنید
منتظر نظراتون درباره واتربلاک با طرح دیگه هستم
http://www.tinypic.info/files/cyz27jczgiad0o0vigfz.jpg
http://www.tinypic.info/files/2ytihskapwo2lxpo0p2p.jpg
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks