پاسخ: و حالا ساخت واتر چیلر
اینها الان توی مغازش هست و اندازه دقیق نمی تونم بدم
ارتفاع کلمن تقریبا 25 سانت هست
لوله ها رو دور یک دینام کولر پیچید ، فکر کنم شعاعش 17 سانتی بشه(داخلش) ، فکر کنم لولش 10 باشه
خودش که می گفت هرچی بیشتر بهتر
کنداسور هم آلمینیومی هست ، اگه مسی خیلی بهتره یکی بگیرم ، برای مسی فکر کنم 15 تومن بیشتر بگیره
اگر موتور شما قدرت کافی برای این لوله رو داره مشکلی ایجاد نمیشه اما اگر نداشته باشه میزان زیادی از لوله عملاً خنک نمیشه و در واقع اضافی خواهد بود
هر چی بیشتر بشه همیشه بهتر بودن نیست شما الان نیاز به فشار شکن دیگه نداری چون طول لوله استفاده شده بیشتر هست ولی باز هم حتماً یخچال سازه بهتر میدونسته اما اگر به یخدان های یخچال هم توجه کنی لوله های استفاده شده در اونها هم به این بزرگی نیستند لوله هایی که برای یخچالهای صنعتی استفاده می شوند شاید این قطر باشند شما به عکس صفحه قبل اگر توجه کنید میبینید که لوله مورد استفاده من بیشترین کارایی رو داشته
ولی حتماً حرف من سند نیست دوست عزیز بسته به شرایط باید سنجیده بشود
برای کندانسور هم اگر سعی کنی لوله های مسی در اون استفاده بشه خیلی بهتره چون بهتر خنک میشوند
بالاخره ، پس ازکلی سعی و تلاش و رفت و آمد پس گذشت تقریبا 4 روز واتر چیلر ما نصفه نیمه حاضر شد
اول خدمت دوستان بگم که اینکار وقت و هزینه نسبتا زیادی می بره و باید صبر و حوصلتون زیاد باشه + نیاز به یک یخچال ساز پایه
خوب اینم نتیجه زحمات ما
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
البته هنوز کمی کار داره!
بدلیل زدن گاز زیاد لوله تا خود موتور یخ می زنه
من برای عایق بندی مین از خمیر بازی آریا استفاده کردم که خیلی خوب جواب داد و راحت هم پاک شد
در پست های بعدی توضیحات بیشتری میدم
دوستان اگه سوالی دارن ، در حدتوان پاسخ می دم
واقعاً عالیه بهت تبریک میگم بسیار لذت بردم از اینکه دیدم بسیار مشتاقانه کار رو دنبال کردید
اگر دمایی که دماسنج شما نشون داده دقیق باشه خیلی عالیه و مطمئن باش به نتایج بسیار عالی خواهید رسید
:love:
من از موتور دست دوم 3/1 استفاده کردم و دمای مایع با حجم 3 لیتر با 1.5 ساعت کار کرد موتور به -14 رسید و بالاتر هم نرفت ، چون دما من دما بیشتری می خواستم موتور قویتر 4/3 نو تایلندی به قیمت 108 تومان خریدم ، البته موتور فرانسوی و آلمانی هم با همین قدرت چیزی حدود 220 تومان قیمت داشت
همون طور که در تصاویر دید موتور 4/3 من با 1.50 دقیقه کار کرد دمای 4 لیتر مایع من رو به تقریبا 36- رسوند و اگه بیشتر کار می کرد دما پایین تر هم می رفت که من دیگه خاموشش کردم ، (این یکی خیلی قویه )، ولی با موتور قبلیم دمای مایع 3 لیتربه هیچ عنوان از 14- پایین تر نمی رفت حتی با ساعت ها کار کردن!
ادامه دارد...
نقل قول:
من از موتور دست دوم 3/1 استفاده کردم و دمای مایع با حجم 3 لیتر با 1.5 ساعت کار کرد موتور به -14 رسید و بالاتر هم نرفت ، چون دما من دما بیشتری می خواستم موتور قویتر 4/3 نو تایلندی به قیمت 108 تومان خریدم ، البته موتور فرانسوی و آلمانی هم با همین قدرت چیزی حدود 220 تومان قیمت داشت
همون طور که در تصاویر دید موتور 4/3 من با 1.50 دقیقه کار کرد دمای 4 لیتر مایع من رو به تقریبا 36- رسوند و اگه بیشتر کار می کرد دما پایین تر هم می رفت که من دیگه خاموشش کردم ، (این یکی خیلی قویه )، ولی با موتور قبلیم دمای مایع 3 لیتربه هیچ عنوان از 14- پایین تر نمی رفت حتی با ساعت ها کار کردن!
ادامه دارد...
سلام و خسته نباشی
واقعا کارتون درسته :cool: فکر نمیکردم اینقدر پاکار باشید :1. (10):
اینطور که دیدم شما همون متراژ لوله که روی موتور 1/3 داشتید رو وصل کردین به موتور 3/4 این کار باعث میشه موتورتون خیلی زود منهدم بشه
با یه یخچال ساز دیگه هم مشورت کنید ، این موتورها یه جدول داره که تو اون جدول کاملا مشخصه متراژ لوله برای هر موتور باید چقدر باشه
پیشنهاد میدم هجم مایع و لولهها رو زیاد کنید یدونه از این کلمن صندوقی بزرگا بگذارید ، این موتور شما در مدت کوتاه دما را تا زیر -20 بیاره
یه ترموستات فریزری هم بگذارید سر راه موتور و تنظیمش کنید ، فکر کنم با حدود ۲۰ لیتر مایع هر ۱-۲ ساعت موتور برای چند دقیقه روشن میشه
منتظر تست سیستم هستم
دوستان به این نکته هم دقت کنید که طول لوله برای سیستم های Phase change و چیلر با قدرت موتور, نوع گاز مورد استفاده, قطر لوله و TDP پردازنده شما در ارتباط هست
سلام
می گم پس واتر کولرت چی شد ؟؟؟ اوراقش کردی مسلمون؟ چرا آخه ؟ واتر کولینگ به اون ماهی!!
در ضمن کارت عالی بود واقعا گل کاشتی من تا حالا واتر چیلر به این تمیزی و این کارایی ندیده بودم
نقل قول:
سلام و خسته نباشی
واقعا کارتون درسته :cool: فکر نمیکردم اینقدر پاکار باشید :1. (10):
اینطور که دیدم شما همون متراژ لوله که روی موتور 1/3 داشتید رو وصل کردین به موتور 3/4 این کار باعث میشه موتورتون خیلی زود منهدم بشه
با یه یخچال ساز دیگه هم مشورت کنید ، این موتورها یه جدول داره که تو اون جدول کاملا مشخصه متراژ لوله برای هر موتور باید چقدر باشه
پیشنهاد میدم هجم مایع و لولهها رو زیاد کنید یدونه از این کلمن صندوقی بزرگا بگذارید ، این موتور شما در مدت کوتاه دما را تا زیر -20 بیاره
یه ترموستات فریزری هم بگذارید سر راه موتور و تنظیمش کنید ، فکر کنم با حدود ۲۰ لیتر مایع هر ۱-۲ ساعت موتور برای چند دقیقه روشن میشه
منتظر تست سیستم هستم
اتفاقا می خوام حجم مایع رو کمتر کنم و به 1 یا نهایتا 2 لیتر برسونم و برای طول لوله ها که قصد دارم کمترشون کنم و از شماره پایینتر استفاده کنم ، توضیح بیشتر رو در پست های بعدی می دم ، ولی بازهم طبق نظر شما قبلش می رم تحقیق بیشتری می کنم ، ممنون از نظرتون ، خوشحال می شم از توصیه ها و تجربه های شما و دوستان بیشتر استفاده کنم
الان با حجم 4 لیتر چیزی بین 10 تا 15 دقیقه طول می کشه تا دمایه مایع به 20- درجه می رسه
نقل قول:
اتفاقا می خوام حجم مایع رو کمتر کنم و به 1 یا نهایتا 2 لیتر برسونم و برای طول لوله ها که قصد دارم کمترشون کنم و از شماره پایینتر استفاده کنم ، توضیح بیشتر رو در پست های بعدی می دم ، ولی بازهم طبق نظر شما قبلش می رم تحقیق بیشتری می کنم ، ممنون از نظرتون ، خوشحال می شم از توصیه ها و تجربه های شما و دوستان بیشتر استفاده کنم
الان با حجم 4 لیتر چیزی بین 10 تا 15 دقیقه طول می کشه تا دمایه مایع به 20- درجه می رسه
این که گقتم هجم مایع زیاد بشه به این خاطر هستش که ۲ لیتر مایع -20 درجه اگر در مدت نیم ساعت گردش در مدار به دمای صفر درجه برسه ، ۲۰ لیتر ۴ ساعت طول میکشه که گرم بشه
شما در زمان استارت موتور فشار خیلی بالائی به موتور میارید ( به دلیل کم بودن طول لوله ) پس بهتره این اتفاق هر ۴ ساعت یک بار اتفاق بیافته که عمر موتور رو زیاد میکنه
تا اونجائی که میدونم هر چی موتور قوی تر باشه بایستی طول لوله و قطرش بیشتر باشه ، اگر این مسئله رعایت نشه همونطور که گفتم طول عمر موتور خیلی کم میشه
موفق باشید