با سلام دوست عزیز
فکر میکنم من میتونم بهتون کمک کنم در این مواردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ساخت واترچیلر به قول دوستان کمی دردسر داره و شلوغ بازی در میاد آخرش ولی از لحاظ کارایی به نسبت به موتوری که شما استفاده میکنید (یعنی اگر موتور ضعیفتری استفاده کنید) در مقایسه با فاز چنج که با همون موتور میتونید بسازید بالاتر هست
به عبارت دیگر وقتی از یک موتور مثلاً با قدرت 1/6 اسب بخار استفاده می کنید 2 حالت برای خنک کنندگی در پیش روی دارید
1- ساخت واترچیلر
2- ساخت فازچنج
در حالت اول لوازم جانبی که استفاده میکنید بیشتر هست که البته این مورد لوازم جانبی رو شما دارید پس هزینه ساخت این مورد پایینتر میاد
در حالت دوم حتماً اکیداً توصیه می کنم تجربه داشته باشید و مثل من بلاک اولتون رو خرابکاری نکنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بلاک حتماً از مس بسازید وکیوم کنید نازک باشه و ......برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید اگر بصورت ریزتر خواستید در خدمتم فقط زمان میبره
پس برای شما به نظر من راه اول بهتره میتونید دما رو تا نزدیک صفر و یا حتی کمی پایینتر از صفر نگاه دارید
مخزنی که حاوی مایع کولانت شما هست رو میتونید به 2 روش خنک کنید
1- استفاده از یخدان یخچال بصورت محفظه بدور مخزن
2- تبدیل محفظه یخدان یخچال به لوله هایی که کارشون همون یخدان یخچال هست و بدور مخزن پیچیده می شوند
برای مورد دوم میتونم بیشتر توضیح بدهم
و حالا برآورد هزینه تقریبی:
یک موتور خیلی خوب 1/4 اسب بخار تقریباً 85 هزار تومان قیمت داره
لوله مویی تا 3000 تومان
لوله برگشت مسی متری 1500 تومان که 3 تا 4 متر شاید لازم بشود
فیلتر حدود 3000 تا 5000 تومان
و یک رادیاتور به قول یخچال سازهابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید که قیمت دقیقی ندارم از این موردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امیدوارم اطلاعات تا حدودی کارآمد باشدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks