بابت راهنمایی ها و مشاورهایی که به من دادید خیلی ممنون ، مفید بودندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BaRaN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی من از خریدن CoolerMaster Aquagate MAX CPU liquid cooling اصلا پشیمون نیستم
چون
1-من یک خنک کننده با دما پایین و به طور دائمی و بی صدا یا کم صدا برای تمام قطعات (CPU ,Main , Graphic)می خواستم که تمومشون رو بدست آوردم
2-استفاده از واتر چیلر به طور دائمی ، کاری سخت ، پر خطر (کافیه کمی برفک به قطعات برسه) و پر حجم و بزرگیش و پر صدا بودن و به خاطر مصرف برق زیاد پر هزینه هست و به نظر من کلا نمی تونه دائمی باشه و فقط برای رکورد و تست مناسب هست
*باز هم میگم به نظرمن واتر کولر جای خودش رو داره و واتر چیلر هم جای خودش
دوتا موتور که هم هزینش خیلی می ره بالا و هم فکر نمی کنم اونقدر نیاز داشته باشمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BaRaN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای اور های سنگین و زدن رکورد ، فعلا با Q9550 فکر می کنم یک موتور کافی باشه
حالا سوال اینجاست که به نظر دوستان دما با همچین موتوری و سیستمی ، تقریبا چقدر می شه؟
من حدس می زنم واتر چیلر دمای مناسبی رو که می خوا م بهم میده ، دمای نزدیک به صفر یا زیر صفر در حالت اوربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BaRaN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و زدن رکورد
و اگه به خوام فاز چنج درست کنم هزینم می ره بالا تر که فکر می کنم ارزشش رو نداشته باشه و با توجه به اینکه احتمالا همین واتر چیلر هم به به خوبی نیازم رو بر طرف کنه
این رو خوب اومدی ، خدایی خیلی قشنگهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط BaRaN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks