امیر جان من این طرحت رو 3-4 سال پیش پیاده کردم جواب نمیدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط lorn برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببین یک نکته در مورد تک که کسی در موردش دقت نمیکنه اینه که سرعت انتقال دما بسیار کمه
برای مثال سیستم من حدود 4 لیتر مایع داشت که توسط 2 تا تک در مدت حدود 15 دقیقه دمای مایع به حدود -5 درجه میرسید ولی وقتی سیستم روشن میشد در مدت کوتاه دمای مایع به نزدیک دمای محیط میرسید ( بسته به یوزیج پردازنده یا گرافیک )
به عبارتی بعد از چند دقیقه کار با سیستم اختلاف دمای پردازنده در حالت روشن و خاموش بودن تکها ماکزیمم 2-3 درجه بود
خلاصه کلام تک میتونه مایع را بالای 40 درجه خنک کنه بشرط اینکه توسط پردازنده گرم نشه ( یا اینکه تک خیلی قوی یا تعداد بالا استفاده کنید که از هیچ نظر مقرون به صرفه نیست )
شما اگر 20 لیتر مایع در سیستم خنک کننده داشته باشید میتونید کامپیوتر را خاموش کنید تا در چند ساعت دمای کولنت زیر صفر بیاد تا بتونید یک تست چند دقیقه ای انجام بدید
در مورد لپ کردن هم بستگی مستقیم به کیفیت خمیر داره
شما یک متر مربع ایرانیت را در نظر بگیرید، اگر ایرانیت کشیده بشه عملا سطحش از 1 متر مثلا به 1.2 متر میرسه
اگر خمیر شما جنس عالی باشه با یک کولینگ لپ نشده به دلیل مثال بالا بازده بهتری نسبت به حالت لپ خواهید داشت
ولی اگر خمیر خوب نباشه همونطور که فرمودید با لپ کردن دمای پائینتری خواهید داشت

Bookmarks