سلام. خواهش می کنم اختیار دارید.
برند پمپ RESUN قدیمی و خوب هست. شاید بگم حدود 2 ماه حتی 1 دقیقه هم خاموشش نکردم.بعدش برق رفت یه بار خاموش شد :دی.الانم یه مدل دیگه900 لیتر بر ساعت برند دیگه گرفتم. به گمانم سفارش ایران به چین هست. مدل های مختلفی هم داره.
من resun رو خودم اکسترنال کردم واسه همین نیاز به مخزن و چرخه ی ایزوله داشت که اصلا هوا نکشه در نتیجه مخرن هایی که درست کردم خوب نبود ( یعنی حوصله درست کردنشو نداشتم) زود خراب می شد الان یه دونه 900 داخل آبی گرفتم!
اگر می خوایید همه رو یه جا بزارید بهترین ایده پمپ و مخزن XSPC هست راحت از روش کپ بزنید. چون پمپ هم داخل مخزن هست با خیال راحت کار می کنه و جلوه ی بهتری هم داره.
مایع هم من از همین مایع های معمولی آب رادیاتور 1000 تومنی استفاده یم کنم به نتیجه هم رسیدم هیچ چیز به پای آب مقطر خالص نمی رسه. از نظر گرما گیری و ...
من cpu م خیلی داغ هست و بلاک زالمن استفاده می کنم. دمای ایدل کور ها 30-32-31- 32 هست توی لود مثل پرایم می ره روی 72.71.73.69 البته اور هست cpu ... دمای دای cpu هم 19 توی لود تا 48 می رسه. البته به دمای محیط خیلی وابسته نیست و نهایتا کور دماش به 75 برسه توی روز های گرم. همین واتر کولینگ روی سندی باشه راحت دمات از 60 بالاتر نمی ره.
Bookmarks