بازم اومدم خخخخخبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .
آقا من دیشب یکم وقت آزاد پیدا کردم با الحام گرفتن از یه طرح خارجی به واتر بلاک برای سوکت 1150 طراحی کردم ولی هنوز نبردم ببین این تراشکاره میتونه درش بیاره یا خیر
این عکس ها از طرحی که با اندازه ها در آوردم
نظراتتون رو بگید اگر جایی ایرادی احساس می کنید
قسمت سقف واتر بلاک باید بعد از تراشکاری داخل بلاک و تست آببندی بودن و پولیش ریز داخل ؛روش قرار بگیره و اطرافش جوش بخوره و بعد برای زیباییش روی جای جوش رو پولیش بزنه تراشکار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم واتر بلاک اصلی ...اون دایره های مشکلی تو پر قراره به قطر 2 میل و 3 میل به ارتفاع 17 میل بیاد بالا از کف بلاک و اینجوری سطح انتقال حرارت بیشتر میشه و گردش آب هم خوب انجام میشه و تاخیر کولنت در واتر هم نه زیاد میشه نه کم
نکته مهم اینه که اون قسمتی ک هروی پردازنده قرار میگیره کاملا باید سیقل خورده پولیش خورده باشه و برق بزنه که کاملا با سطح پردازنده تماس پیدا کنه پس به تراشکار بگین خیلی دقت کنه
این هم کاوری هست که قراره واتر بلاک رو روی سوکت نگه داره که میتونین از آلومینیوم استفاده کنین.ولی مس قشنگ تر و بهتره.جای پیچ ها 4 میل هم اندازه با سوراخ مادربرده.جای سوراخ های سوکت 775 2011 1150 1155 با هم فرقی نداره تا اونجایی که من دیدم ولی برای راحتی کار جای سوراخ هارو 15 میل طول دادم

Bookmarks