ممنون که اومدینبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من دو کولری رو که معرفی کردی تو سایتهای خارجی دیدم و تفاوت دمایی که با کولر من داره در حد 3 4 درجه هست و توی تست های مختلف کولر من 3 ومین یا 4 مین ایر کولر دنیاست
ولتاز سی پی یو روی 1.4 هست که کلاک cpu روی 103 و ضریب کلاک cpu روی 47 تنظیم شده سیستم پایداره درحدی که حدود 3 ساعت زیره رندر بوده و هیچ مشکلی پیش نیومده
با شرکت عقیق در تماس هستم فلن انباراشون خالیه قرار شده خبرم کنه ولی فک کنم قیمتاشون خیلی بالا باشه چون از شرکت xspc وارد میکنن
طرح رو هم گذاشتم پست 3 تو خوده سایت آپ کردم
طرح رو هم گذاشتم پست 3 تو خوده سایت آپ کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط M.H.Shabani برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
63*63*30 میلی متر هست
به نظر خودمم واتر کولر برتریش رو توی فشار نشون میده
برای مایع هم یه نوع روغن هست که تو صنعت استفاده میشه غلظتش تقریبا مث آبه اسمشو میپرسم یه تحقیقی میکنم ببینم جذب گرماییش چه طوریه اگه خوب بود بجا آب مقطر استفاده کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
میشه شما هم طرحتونو بزارین ببینم چه طوریه؟
ممنون برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks