اون قسمت از بلاک که روی پردازنده قرار میگیره باید اونقدر صاف و صیقلی باشه که شما خودتونو به صورت HD بتونین در اون ببینین!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ardalan برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این بلاک شما به نظر میرسه نیاز به یکم پرداخت داشته باشه!
یه سوال:
چجوری رو پردازنده میبندینش؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باتشکر
God save us everyone,
Will we burn inside the fires of a thousand suns?
For the sins of our hand
The sins of our tongue
The sins of our father
The sins of our young
با سیم خشک می پیچونم دورشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط PCminister برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا فردا شاید رفتم یه شمش گرفتم دادم برام درست کنن
اگر خمیر سیلیکون بریزم درست نمیشه؟
چه الیاژی شما پیشنهاد میکنید؟
آخرین ویرایش توسط Ardalan در تاریخ 19-09-08 انجام شده است
|
Ardalan (19-09-08), PCminister (19-09-08)
سلام
دوست عزیز . بزرگترین ایرادی که این block داره اینه که آب در قسمتی که block روی CPU قرار داره گیر می کنه .
( اگه اشتباه نکنم ) یک سری مین برد ها هستن که از فرم جدیدی از هیت سینک ها بهره می برن . اسمش هست PIN FIN . این هیت سینک ها یه مشکل دارن . هوا بین هیت سینک گیر می کنه . مثل زمانی که پرنده ها توی زمستون پرهای خودشون رو به حالت پوف کرده در میارن . این وضعیت باعث میشه که هیت سینک مثل یه عایق حرارتی عمل کنه . یعنی گرمایی رو که از قطقه گرفته دیگه به محیط نمیده و همین جوری گرم میشه . کار به جایی میرسه که دیگه دمای هسیت سینک به اندازه قطعه میشه . کل این مشکل به این خاطره که هوا در جایی که باید گرما رو از هیت سینک بگیره جریان نداره .
توی این block شما هم همین وضعیت اتفاق می افته . اون قسمتی از block که روی CPU هستش مثل یه کاسه میمونه ( از داخل شبیه کاسه شده ) آب در بالای اونجا جریان داره و تا حدودی به آبی که داخل اون کاسه مانند گیر افتاده کاری نداره و به ندرت آب رو جایگزین میکنه .
مشکلی که بالا گفتم مشکل اصلیه . راه حلش رو هم توی یه پست دیگه میگم . مشکلات دیگه هم وجود داره . اولا که جنس قطعه شما از چیه ؟ این مشکل که چه جنسی رو برای block انتخاب کنیم توی یکی از تاپیک های انجمن کولینگ گفته شده بود . بنده الان حضور ذهن ندارم که خدمتت عرض کنم کجا بود ولی یه جدولی رو گاشته بودن که توش ظرفیت گرمایی تعدادی از فلزات رو نوشته و مقایسه کرده بود . ( اگه کسی این جدول رو داره بزاره اینجا تا ایشون بتوننه دقیق نگاه کنه .) مثلا بالاتری ظرفیت رو نقره داره . بعد مس و همین جوری میاد پایین . الان دقیقا حضور ذهن ندارم ولی فکر کنم رفیت گرمایی مس رو عدد 4.02 کر کرده بود . شاید هم این عدد مال نقره بود . در کل بهترین فلزات برای هیت سینک و block مس و آلومینیم هستن . چون در دسترستر و با صرفه تر هستن . قیمت آلومینیم خیلی کمتره . ولی در عوض ظرفیتش هم حدودا 1 واحد کمتره . و نسبت به کارایی که برای خنک کنندگی دارن هر کدوم قیمتش مناسب در میاد . تفاوت قیمت دو فلز نقره و مس خیلی زیاده ولی کارایی مس فقط یه ذره از نقره کمتره . پس بین این دو هم مس برنده میشه .
مشکل دیگه هم همون طوری که دوستمون PCminister فرمودن همون پولیش نا مناسبه . در واقع شما هیچ پرداختی نکردین . روی قطعه حتی نوشته های شرکتی سازنده این سه راهی هم مشخصه .
مشکلات دیگه ای که ممکنه باشه یا نباشه ( یعنی توی عکس چیزی مشخص نشده که ببینیم هست یا نیست ) در واقع استفاده از پمپ و کولنت و خنک کننده کولنته . این ها رو هم از پست های دیگه و تاپیک های دیگه نگاه کنید که نگن چرا حرف تکراری زدی . ( ببخشید اینجا توضیحی ندادم راجع بهش . دوستان یه لینکی چیزی قرار بدید تا ایشون راحت بتونن کارشون رو بکنن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
دو تا طرح با paint کشیدم . ببخشید که بد شد :
اولیش در واقع شبیه سازی خیلی افتضاحی از واقعه ایه که توی block شما اتفاق می افته . وضعیت در واقعیت از این بهتره ها . سعی کردم اغراق آمیز باشه که متوجه اوضاع بشید :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دومی هم یه طرح که به ذهنم رسید . با همین سه راهی آب . فقط باید اون قسمتی که گفتم با CPU تماس داره رو از جنس مس انتخاب کنید و آب رو از طریق یه لوله مسی برسونید به سطح اون . از اون قسمته که آب حرارت رو از صفحه مسی میگیره و میده با آب . آب از اطراف لوله مسی میاد بالا و از یه طرف که انشعاب سه راهی هستش خارج میشه . فقط یادت باشه که اگه این طرح رو خواستی بسازی اون قسمتی که سبز شده رو کاملا از چسب پر کنی . دقت هم بکن که تا حدید اون حالت اریب چسب زدن رو رعایت کرده باشی . این جوری آب کمتر توی block گیر می افته و جریانش کامل میشه :
طرح شما خیلی طرح جالبیه . خیلی چیزای خوبی میشه ازش ساخت . ممنونم که باعث شدید این طرح ها توی ذهنم ایجاد بشه .
فعلا
![]()
دلا غافل ز سبحانی چه حاصل ؟
اسیر نفس و شیطانی چه حاصل ؟
بود قدر تو افزون از ملائک
( ولی ) تو قدر خود نمی دانی چه حاصل ؟
دوست عزیز . وقتی داشتم تایپ میکردم و کار این پست رو انجام میدادم شما 2 تا پسن فرستادید . ( چه جالب شد. )
بهت یه پیشنهاد و توصیه خیلی مهم می کنم . اول همه چیز رو مد نظر بگیر و بررسی هات رو بکن بعد برو بساز . عجله برای چی ؟ . بزار خوب که اطلاعات جمع کردی یه طرح خوب رو که بشه راحت در آورد و کارش رو انجام داد و همچنین پرفرمنس بسیار بالایی هم داشته باشه رو انتخاب کن و بسازش .
پیشنهاد من اینه که ( البته اگه آقا مجید اجازه بدن ) طرحی شبیه به block ی که آقا مجید ساخته بودن رو انتخاب کنی . فقط ارتفاعش رو یخورده کم کنی و گوش کفش رو هم سعی کنی کمتر محاسبه کنی . اگه این طرح رو انتخاب کردی با آقا مجید صحبت کن و از ایشون راهنمایی بگیر . این لینکی که توش عکس کار آقا مجید هست :
http://pcnetwork.ir/showthread.php?t=16520&page=8
پست 73 رو ببین
و یه توصیه دیگه . سعی کن block ی که می خوای بسازی قابل استفاده برای سوکت های مختلف باشه .
![]()
دلا غافل ز سبحانی چه حاصل ؟
اسیر نفس و شیطانی چه حاصل ؟
بود قدر تو افزون از ملائک
( ولی ) تو قدر خود نمی دانی چه حاصل ؟
Ardalan (19-09-08)
طراحي بلاك همينطور كه رفيقمون گفتند خيلي مهمه . بايد از يك نمونه كه قبلا ساخته شده الگو گرفت . اينطوري آزمون و خطا نميشه و فقط و انرژي و هزينه بيهوده هدر نميشه . لپ كردن بلاك يكي از سخترين مراحل هست . چون بايد درست اين كار انجام بشه . چند نوع سمباده ميخواد و دقت و حوصله . بايد تمام قسمت ها بصورت هماهنگ سمباده بخوره . ميتونيد از يك ماژيك استفاده كنيد . يك ضربدر وسطش بزنيد و اينطوري معلوم ميشه تمام قسمتها به اندازه سمباده خورده يا نه . بقيه دوستان مثل دوست خوبم پانيشر و مجيد اطلاعات بهتري دارند .
Ardalan (19-09-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
نمونه پمپي كه يكي از دوستان قبلا استفاده كرده بود :
اين هم رادياتور اين دوستمون
با سلام و تشکر از دوستان بابت راهنمایی هاشون
یه طرحی داشتم گفتم اگه یه مکعب از جنس مس و تو خالی درست کنم کارم راه می اندازه ؟
من واترکولینگ بیشتر برای خلاص شدن از شر صدای فن میخام نه کم کردن دما اگر همون دمای فن هم بهم بده حله
این یه طرح شماتیک هستش نظرتون چیه ؟
در مورد این عکس که دوستمون دادن
اگه یه زائده بزارم جلوش ( رنگ زرد ) یه جریان آشفته ایجاد میشه و جریان آب خنک به CPu میخوره
در مورد این بلاک
از کجا میتونم تهیه کنم حدود قیمتش چقدره ؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks