اگه یه موقع اتصالی داد دیگه پای خودت چون در هر صورت حساب کنی اون کاغذ برای گذاشتن روی برد و مدارهای الکتریکی طراحی نشده
اگه یه موقع اتصالی داد دیگه پای خودت چون در هر صورت حساب کنی اون کاغذ برای گذاشتن روی برد و مدارهای الکتریکی طراحی نشده
|
|
کاربر شهرسختافزار
عزیز منم فکرکنم اون رو برای عایق بندی گذاشتن تا اتصالی نکنه !؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یا مثلا آب به برد نفوذ نکنه !
مجید جان اصلا آب با اون پشت کاری نداره ولی اون کاغذ که من میگم منظورم همون کاغذ روی اسفنج رو میگم که برای محافظت از چسبش هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Majid OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Majid OC (05-09-08), Overclocker (04-09-08)
کاربر شهرسختافزار
آخه فرق کاغذ با لاستیک چیه ؟ تو اتصال !!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و شاید من نخوام تا ابد از این واتر کولینگ استفاده کنم بعد موقعه ی کندنش درد سر داره و مین را هم داغون میکنه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای این گفتم کاغذ را نکنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
؟
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks