یه پمپ ماکزیمم 400L/H کار شمارو راه میندازه
فکر نمیکنم بعد یک هفته کارکردن بسوزن البته اگه مارک خوبی باشن چون خود Tt پمپ هاش رو تا 100000 ساعت ضمانت میکنه
سلام :
برای یک رادیاتور آلمینیومی پراید + منبع شیشه شور پیکان + 2 متر شیلنگ چه پمپی مناسب تر است .
این پمپ ها می توانند 24 ساعته کار کنند یا یک هفته ای می سوزن !؟
یک پمپی می خوام که سرعتش زیاد هم نباشه . لطف کنید قیمتش رو هم بفرمایید .
با تشکر ...
یه پمپ ماکزیمم 400L/H کار شمارو راه میندازه
فکر نمیکنم بعد یک هفته کارکردن بسوزن البته اگه مارک خوبی باشن چون خود Tt پمپ هاش رو تا 100000 ساعت ضمانت میکنه
نه عزیز اتفاقا این پمپ های خود Tt بعد یه مدت سریع می سوزه !!این گارانتی ها الکیه ؟خود فونیران هم می دونه
آخرین ویرایش توسط Majid OC در تاریخ 26-08-08 انجام شده است
AMD>INTEL (26-08-08)
جدی میگی؟ بعد چه مدت؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Majid OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Majid OC (26-08-08)
|
همونی که دورش خط قرمز کشیده بود ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Dark Devil برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و از همون آدرسی که داده بود ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این دیگه عالیه ؟
گفتم که فقط میخوام در حد فابریکه خودش (Big Water SE) یا یکم قوی تر باشه ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بازم میگم فقط یک پمپی باشه که Big Water SE را جوابگو باشه یعنی در حد استاندارد نه کم نه زیاد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط Overclocker در تاریخ 26-08-08 انجام شده است
هر دو مدلش؟ هم P500 ها و هم P400 ها؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اقا من یه پیشنهاد بدم در مورد پمپ
شما لازم نیست حتما دنبال پمپ خاصب بگردین
واسه کار تتزریق پلاستیک واسه اینکه قالبها گرم نشن اب تو اونا جاری هست اونا از پمپای معمولی اصتفاده میکنن شما میتونین یه 0.5 اسب یا 1 اسب خرین و لازم نیست دیگه پمپ رو بفل کیس بذارین من دیدم تا دو اسب حداقل 10 تا 20 تا شیلنگ رو تا فاصله 30 تا 50 متر دور تر از دستگاها گذاشتن با 0.5 اسب یا 1 اسب میتونید یه سیلنگ به فاصله زیاد بکشید تا نه تو اتق باشه نه یرو صداش بره رو اعصاب بعدم عمر خیلی زیادی داره مثلا این پمپ جدیدی که من تو اون کار گاه دیدم 5 ساله داره بدون وقفه کار میکنه (مادر مرده)اخم نگفته
اونا واسه 5 تا دستگاه یه پمپ2 اسب دارن
امید وارم مورد استفاده باشه
cpu :e5200
gpu :ati 4850
ram : king 2 gig
hdd : 160+80+500+40
psu 530 green
& xbox 360
در مورد خوروجی ابش نمیدونم ولی با اون سرعت که من دیدم اب از شیلنگا میاد بیرون نهایت 200 تا 300 لیتر در ساعت
سایدم کمتر ولی در کل عمل کولینگ تو قالبها خوب انجام میشه و در جه حرارت قالبها نسبت به حرارت مواد مواد(مثلا pp درجه ذوبش 160 هست یا هستا فرم 190 ) نهایت 30 تا 40 هست برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
cpu :e5200
gpu :ati 4850
ram : king 2 gig
hdd : 160+80+500+40
psu 530 green
& xbox 360
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks