omidhix (06-05-10)
دقیقا ... 55 بالاست... یعنی من با ایر این قر می رم!!
شما حتما یه فن رو رادیاتور بزار.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
omidhix (06-05-10)
باشه فن رو میزارم تست میکنم
اینم طرح بلاک که قبلا گذاشتم :
http://www.pcnetwork.ir/showthread.p...Cooling/page13
البته این برای سیستم قبلی هست
الان تغییرش دادم اون قسمتی که سیم بسته شده رو . با MDF و پیچ محکم کردم بلاک رو روی CPU :
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
باشه فن رو میزارم تست میکنم
اینم طرح بلاک که قبلا گذاشتم :
http://www.pcnetwork.ir/showthread.p...Cooling/page13
البته این برای سیستم قبلی هست
الان تغییرش دادم اون قسمتی که سیم بسته شده رو . با MDF و پیچ محکم کردم بلاک رو روی CPU :
ripek (07-05-10)
بلاگ ساده ای یه ضخامت مس در پایین چه قدره کف بلاگ تا قسمت آب ؟
|
بلاکتون یه جویریه که من حس میکنم آب خوب توش گردش نداره.... بهتره وسطش یه مستطیل که پاییتش یه نیمدایره سوراخ شدی بزارید که آب از یه طرف بیاد از اونور بیرون بره..
قطر بدنه : 0.2 mmبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omidhix برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شعاع بلاک : 17 mm
ارتفاعش : 50 mm
درسته که بلاک کوچیکه و آنچنان حرفه ای نیست ولی خوب آب داخلش گردش میکنه ! این امر کاملا محسوسه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam_7800gtx برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قطر بدنه : 0.2 mmبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط omidhix برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شعاع بلاک : 17 mm
ارتفاعش : 50 mm
درسته که بلاک کوچیکه و آنچنان حرفه ای نیست ولی خوب آب داخلش گردش میکنه ! این امر کاملا محسوسه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hessam_7800gtx برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
omidhix (07-05-10)
منظورم ضخامت اینجا است ؟
0.2 میلی متر
omidhix (07-05-10)
2 میلی متر دیگه نه 0.2 دهم میلی متر برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks